2777
2789

الان چندین ماهه موش اومده اتاقشون. آبجیم با بچش پشت بوم مادرمینا با گچ پیش ساخته و ایرانیت یه اتاق ساخته با بچش زندگی میکنه دیوار همسایه ام که رو به حیاط مادرمیناس آجریه و پر از سوراخ سمبه. الان چند ماهه دوتا موش بزرگ اومدن و کلی زاد و ولد کردم گفتن باید تله موش بگیرین چقدم پول دادن گرفتم فقط تا الان ۵ تا بچه موش گرفته اون بزرگا نمیمیرن

الان میگه بچه رو خوابونده بودم اتاق یلحظه رفتم پایین دسشویی یهو پسرش جیغ میکشه میره بالا میبینه اون قسمت پاش که قبلا زخم بوده رو گاز گرفته الان اعصابش خیلی خورده شب و روز ندارن از دست موشا

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید واکسن هاری بزنه سریعا

بهش گفتم برو داروخونه بپرس 

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

عکس الان منتشر میشه

خطرناکه ببرین اورژانس اون موش ها ناقل هزاران میکروب هستن 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

وایییییی

خسته بودم حرفاتون خسته ترم کرد❤️‍🩹:).                                          یک عدد نومزد دارم جونننننن(جنوبیا میدونن چی میگم اینو اون جون بخونین😅)درخواست ندیدن که خیط میشین😊

بهش گفتم برو داروخونه بپرس

چه ریلکسید 

تا نهایتا ۲ساعت بعد از گازرفتگی باید حتما واکسن بزنه

جای گاز رو باید با آب و صابون تا ۲۰ دقیقه حسابی بشورید

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

نمیتونه بره سرایداری جا بهش میدن خیلی هست تو دیوار حداقل ازونجا بیاد بیرون 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

خطرناک نیست؟ دکتر بردینش

پای بابامم گاز گرفته بود رفت داروخونه گفت واکسن باید بزنی