ملکه_برفی_ملکه مدیر عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 5084 عنوان کیا ازخریدسیزده صفر حاجت گرفتن | مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 18 پست تعریف کنید 1404/05/11 | 23:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۰۰۰۰؟ عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 4454 اخه من نشنیدم تاحالاکسی اینجوری نیت کنه.اصلاچیزیم به ذهنمنمیرسه خدایی. چون اگه اون ظالم نمیره من میمیرم 😭توروخدا هرکی این میخونه از ته دلش دعا کنه بمیره اسمشم ناصر وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
۰۰۰۰؟ عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 4454 اخه عزیزم میترسم نکنه اتفاقی واسه یکی دیگه بیوفته یایکی ازنزدیکات مجبورشی سیابپوشی....اخه میگفتن وا ... نمیدونم چی نذر کنم 😭 وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
niilo عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 2175 خرافاته هیچ منبع موثقی ندارههزار تا نذر و دعا و راهکار برای حاجت روایی هستچه کاری خرید طلا اون هم تو ایام عزا و اسارت آل الله
sagdooni عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 36804 من نصفه نیمه گرفتم شکر ....راضیم دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......