2777
2789
عنوان

یه سوال کلی و مفهومی 🌍🥲

152 بازدید | 17 پست

دوست دارم نظرتون رو درموردش بدونم و برام ارزشمنده 🥲🌍🤝🏾

بنظرتون تو این دنیا باید خودخواه باشیم یا فداکار؟🧎🏿‍♀️

برای مثال فرض میکنیم منِ انسان اگه در نهایتِ خوشبختی و رفاه باشم ولی همزمان با من حیوونا و آدمای زیاد دیگه در گوشه کنار این زمین درحال زجر کشیدن باشن اونوقت باید چیکار کرد؟ (: چجوری میشه وقتی اونا دارن درد میکشن یا حتی سلاخی میشن خوشحال بود جوری که تو دنیا هیچ اتفاقی نیوفتاده و بگم من خوشبخت ترین انسانم؟ 🥲❤️‍🩹

(نظر تک تک شما برام ارزش داره) ❤️🕊️🐬

برنارد شاو : حیوانات دوستان من هستند، من دوستانم را نمی‌خورم💚❤️‍🩹🐄🐐🐑🐔🐤🐟 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایا میتونی کاری براشون بکنی اگه نه پس غصه خوردن چیه درسته آدم ناراحت میشه ولی کسی که احساس خوشبختی داره خودخواه نیست که 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

👩‍🦯

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

این سوال جالبی بود 

مسئولیت همه مخلوقات و آدمای زجرکشیده بر گردن ما نیست 

ما اول مسئول خودمون هستیم ثانیا مسئول آدمهایی که در قبالشون یه سری تعهد داریم تمام شد و رفت

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

شما مسئول شرایط زندگی تمام انسانها نیستی، به اندازه توانت اگه کاری ازت برمیاد انجام بده بیشتر از اون مسئولیتی نداری

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

شما مسئول شرایط زندگی تمام انسانها نیستی، به اندازه توانت اگه کاری ازت برمیاد انجام بده بیشتر از اون ...

منظورم فقط به انسانا ختم نمیشه، کلا همه حیوونای بی گناهی که حتی همین الانم دارن زجرکش میشن.. (:💔

هرکس توی این دنیا داستان زندگی خودشو داره، ما نمیتونیم بخاطر رنج دیگران زندگی خودمون رو مختل کنیم. ممکنه مشکلی که یه ادم داره بخاطر اشتباهات خودش بوده باشه یا اگر هم توی وضع زندگیش تقصیری نداشته این مسیر زندگی اونه و باید سپریش کنه.

تو از زندگیت لذت ببر و اگه جایی تونستی به کسی کمک کنی کمکش کن، همین.

🗝
تو حق انتخاب داری

حق انتخاب منظورتون برای چیه؟ 

ولی اونایی که حق انتخاب ندارن و مظلوم واقعی هستن چی 🥲

بهبه کاربر مورد علاقه من 

خب من تلاشمو میکنم موفق بشم به حیوونا و مردم کمک کنم اما باید اینو بدونم اون حیوون و مردم خدایی دارن 

حضرت محمد ص وقتی میخاست فوت کنه به خدا گفت خدایا اگر من بمیرم چه سرنوشتی ادما پیدا میکنن خدا گفت یعنی تو از من دلسوز تری برای بنده هام؟

ما تو این دنیا باید هم باید فدا کار و هم خوشحال باشیم

تا جایی که میتونی به مردم و حیوونا کمک کن بعضی چیزا از توان ادم خارجه اما از توان خدا خارج نیست 

بهشون وفتی فکر میکنی ناراحت میشی به این فکر کن اونا خدایی دارن 

یجا خوندم نوشته بود خدا از دستای تو دستای بنده دیگرو میگیره مطمعن باش اگر تو کمک نکنی صد درصد خدا داره با دستای بقیه کمک میرسونه 

تمام نیکی ها و پیروزی هایی که بهت میرسه ای انسان از جانب خداوند است.احساس قشنگ و عالیییی دارم ازین که هر خوبی وارد زندگیم میشه از طرف خداست و خدا برام فرستادتش(: چقدر حس خوبی داره که خدا هست زیادم هست خدا حواسش به منه که برام خیر میفرسته چقدر براش عزیزم که‌ به یادمه!چقدر خوبه هرچقدر نا ممکن از نظر ذهنم باشه بازم بهم میده و فقط باید برم سراغ خودش که بی نهایت دست و دل بازه و رو عقل محدودم حساب نکنم خدا یچیزی فراتر از باورهام بهم میده خدا بی نهایت بخشنده و دست و دل بازه کافیه باورش کنیم خدایی ک من پیاله میگیرم دستم میرم دم خونش خدا پرش کن از آش برام بعد خدا میاد پیاله رومیگیره ی لبخند میزنه میگه بنده جان بازم ک کم باورم کردی بعد از لطف و کرمش میره یک قابلمه آش برام میاره این خداست این عشقه خدایی که قد کیهان دوسم داره .به خودم قول میدم و متعهد میشم قسمت تبادل نظر نرم و تاپیکای دیگرانو نبینم. من اینجارو دوست دارم چون میتونم تاپیک بزنم و چیزای تو ذهنمو درست ذخیره کنم

بهبه کاربر مورد علاقه من خب من تلاشمو میکنم موفق بشم به حیوونا و مردم کمک کنم اما باید اینو بدونم او ...

ممنونممم مهربونم 🥹🥲❤️🐬

ذوقققق کردم 🥲🥹🥹🥹🥺😭 

باعث خوشحالیمهههه که کاربر مورد علاقه شما هستم 🥲❤️🤝🏾

عالی و قابل تامل بود 👏🏾🥲🤍