2777
2789
عنوان

تقاضای پول تو جیبی

90 بازدید | 10 پست

یکی از اطرافیانم ۱۲ سالشه بعد با دوستاش میره بیرون کلاس نقاشی میره و لوازم نقاشی و پول اسنپ و خوراکی و خریدن وسایل مورد نیازش و لباس و اینترنت و شارژ و اینا

پدر مادرش طلاق گرفتن بعد پدرش اصلا براش زنگ نمیزنه بعد اگه از مادرش پول تو جیبی بخواد میگه چرا از پدرت نمیگیری در حالی که پدرش راننده تاکسیه و زن هم گرفته و حتی یارانش هم بهش نمیده

همه ی فامیلهای پدریش به جای اینکه بشینن با باباش صحبت کنن نمیخوان خودشون و بد کنن و میزنن تو سر بدبخت که از اول عادتش دادی در حالی که وقتی پدر مادرش طلاق میگرفتن ۷ سالش بود 

از مادرش و پدرش باید چقدر پول بخواد و چطور بخواد که هزینه هاش ساپورت شه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بابد یه بزرگتری بره دادگاه شکایت کنه نفقه بگیره از مادر که نمیگیرن وظیفه پدرشه هرچیزی که ارف باشه باتوجه به هزینه تحصیل و پوشاک و خوراک و اینا دولت یه مبلغ میانگینی مشخص میکنه تا قبل از 18سال به حساب دولت واریز میشه بعد قیمش میتونه برداشت کنه براش خرید کنه

اها یه چیز دیگه با اینکه حضانت با پدره پیش مادر زندگی میکنه

تا جایی که شنیدم تو سن بالاتر از ۷یا,۹ سال اینطور بود که بچه خودش تصمیم می‌گرفت 

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹