2777
2789
عنوان

بردن شکلات برای کسی که زایمان کرده

274 بازدید | 13 پست

بچه ها مثلا یکی باشه که هربار برای انجام کاری میری دفترش بعد ایشون زایمان کرده باشه باز برای انجام کار بخام برم دفترش شکلات کادویی ببرم تبریک بگم زشته؟؟ صمیمی نیستیم در حدی که بخام برم خونشون به بچه هدیه بدم

دامبلدور: هری رنج کشیدن نشون میده تو هنوز یک انسانی درد بخشی از انسان بودنه هری:پسمن نمیخوام انسان باشم.
گل ببر شکلات چیه دیگه

خب دسته گل خیلی قیمتش بالاس حداقل باید ۸۰۰ اینا هزینه کنم

دامبلدور: هری رنج کشیدن نشون میده تو هنوز یک انسانی درد بخشی از انسان بودنه هری:پسمن نمیخوام انسان باشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دسته گل خیلی قیمتش بالاس حداقل باید ۸۰۰ اینا هزینه کنم

نه عزیزم اگه مطب و سرکت چیزی داره از این شیشه ایا ارزونن ببر 

دسته گلم نه 

بگو به گل کادویی مناسب برام درست کن

دلباخته یه نظامی ام✌👮🚓✋ 

چیزی نبر. رابطه کاری و رسمی دارید قاطی کردن مسائل شخصی بی معنیه فوقش یه تبریک بگو

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
چیزی نبر. رابطه کاری و رسمی دارید قاطی کردن مسائل شخصی بی معنیه فوقش یه تبریک بگو

من همیشه با کامنتات موافقم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..