2777
2789
عنوان

دیگ باید چیکارکنم بهم بگین

136 بازدید | 28 پست

صبرم تموم شد دیگ چطور تحمل کنم

دوتابچه دارم چیکارکنم

اا ساله دارم زندگی میکنم برای هزارمین بار مادرم اومد تا دعوامون بالانگیره قبول نمیکنن خونشون برم طلاق بگیرم شوهرم خودش میگ برو طلاق بگیر😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ راهی جز مرگ نیست

خدانکنه

ب بچه هات فکن💔

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

ای ‌کاش بمیرمشمانمیدونید چطور باخواری زندگی میکنمای کاش بمیرم

خدا نکنه عزیزم. البته منم الان آرزوم اینه ولی وقتی به بچم نگاه میکنم میگم گناه داره. خدا فقط نحاتت بده

عزیز دلم. لعنت به این دنیا که دل یه زن یه مادر انقدر ساده میشکنه. درددل کن اگه سبک میشی

چی بگم ۱۴ سالم بود ت کوچه بادخترعموم وسطی بازی میکردم زندگی حالیم نمیشد شوهرم دادن تااومدم زرنگ بشم بچه اوردم از بچگیوسادگیم استفاده کردن کلی حرفوبلا سرم می اوردن مادرشوهرم از اول پدرکشتگی داشت باهام یکی نیست بگه لعنتی خودت اومدی اون زمان خواستگاری قبولی خودت بود چه مرگته

از دست شوهرم روانی شدم اخلاق نداره ابروموهمه جا برد هیچ جاشخصیت ندارم توکوچه خجالت میکشم برم😭😭😭😭

چی بگم ۱۴ سالم بود ت کوچه بادخترعموم وسطی بازی میکردم زندگی حالیم نمیشد شوهرم دادن تااومدم زرنگ بشم ...

بعضی از مادرشوهرها البته همه نه فکر میکنن مادرشوهر بودن یه شغله. باید برن خواستگاری و بعد پوست دختر مردم رو بکنن. عزیز دلم مرد امان از دل مرد بی اخلاق