2777
2789

تا حالا یه بار یه بشقاب غذا نفرستاده یه بار حالمو نپرسیده در حالیکه تا دیروز دیوونم کرده بود زود باش بچه دار شو 

ولی حالا اصلا خودشو زده به اون راه

امروز بوی ماکارونی میومد دیوونم کرده بود به شوهرم گفتم گف مامان گزاشته بزا برم‌بگیرم گفتم نه شام‌گذاشتم خودم 

بچه عیب ناک نشه؟؟چون هر سری بوی غذاش دیونمم میکنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درستش این بود میفرستادن یکم براتون 

ولی بچه عیب ناک نشه چیه عزیزم

معلومه که نمیشه.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

چ ربطی ب بچه عیب ناک بشه داره؟اما کار مادرشوهرش خیلی زشته 🤦

چرا زشته مگه اون بنده خدا می‌دونه چی دوست داره

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
شکمو نباش ..‌ درسته اون کار بدی میکنه نمیفرسته ولی خب واقعا هر روز و هر وعدم ک نمیتونه بفرسته غذا چو ...

حالمم نمیتونه بپرسه؟ نمیتونه یه بار شام‌دعوتم کنه ؟؟؟یه بار یه بشقاب میوه بفرسته ؟؟

واقعا خیلی دلم شکسته 

چرا زشته مگه اون بنده خدا می‌دونه چی دوست داره

نمیدونه چی دوست داره اما وقتی بوی غذاش میپیچه حدااقل زنگ بزنه بگه بیا بالا ی بشقاب بخور خاکبر سر مادرشوهرای اینچنینی و مادر شوهر من ک دوتا بچه زاییدم ی بار زنگ نزد بگه چی حوس کردی اشغال هیچ وقت از دلم نمیره 😩

حالمم نمیتونه بپرسه؟ نمیتونه یه بار شام‌دعوتم کنه ؟؟؟یه بار یه بشقاب میوه بفرسته ؟؟واقعا خیلی دلم شک ...

اره گفتم ک کارش درست نیست ... ولی تو هم نباید از هرچی اون میپزه بخای .‌ خودت درست کن .‌ میوه تو خودت بگیر غذاتو خودت بپز .. حال نمیپرسه تو هم نپرس 

🫨🫨🫨فقط سوالتتت... 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!