2777
2789
عنوان

بزن بزن با همسایمون

195 بازدید | 18 پست

خانما بیاین یه لحظه .مشورت بدین چون طولانیه توضیح میدم همه رو.ما طبقه 4 میشینیم همسایمون طبقه 3 میشینن یه ماه پیش داشتم ا پله ها میرفتم پایین بچم رو پله می‌پرید درو باز کرد طبقه 3یی مادرشو خواهرش ب بچم فحش دادن حمله کردن منو زدن من اعصابم خورد شد همون موقع زنگ زدم مامور اومد صورت جلسه کرد

بعدش زنگ زدم مادرم و شوهرم و برادرم اومدن اینجا ما رفتیم جلو درشون دعوا کردیم مادر طرف موهای منو کشید منو برد داخل خونشون دختره همسایه هم فیلم گرفت از همه اینا

چقدر کتک  خوردی 

وقتی شکایت کردی دیگه برا چی باز رفتی دعوا

تو همین دعوا ها قالی میشه و یک عمر پشیمانی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون موقع کل بدنمون کبود شد رفتیم پزشک قانونی نامه گرفتیم منو مادرم ولی شکایت نکردیم گفتم ولش کن الان بعد یه ماه رفته شکایت کرده ابلاغیه اومده ب همسرمب پدرشوهرم زنگ زدن گفتن از عروس و پسرت شکایت کردیم نیومده حل اختلاف الان پدر شوهرم ميگه بریم ازشون معذرت خواهی کنیم چون فیلم دارن شما رفتین خونشون شما مقصریدبنظرتون چ کنم منم برم شکایت کنم ازشون با نامه ها ؟؟؟

شکایت کنید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اون موقع کل بدنمون کبود شد رفتیم پزشک قانونی نامه گرفتیم منو مادرم ولی شکایت نکردیم گفتم ولش کن الان ...

مگه نمیگی رفتی پزشکی قانونی، باهمون برو شکایت

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
اون موقع کل بدنمون کبود شد رفتیم پزشک قانونی نامه گرفتیم منو مادرم ولی شکایت نکردیم گفتم ولش کن الان ...

اشتباه کردید رفتید دوباره دعوا ، تازه همون اولم باید شکایت میکردید برو شکایت کن 

شکایت ثبت نکردم من ادامه شو نوشتم بیا

شکایت کن حتما 

او همون فیلم هم کتک زدنت

پدرشوهرم ميگه بریم معذرت خواهی کنیم شوهرم هبچ نظری نمیده بنظرتون منم برم شکایتم ثبت کنم

معذرت خواهی اصلا ‌چون آدم نیستن 

ب نظرم شکایت کنید تا تو یک حالت بیوفتید و هر دو کوتاه بیایید 

باید دستت پر باشه