خانما بیاین یه لحظه .مشورت بدین چون طولانیه توضیح میدم همه رو.ما طبقه 4 میشینیم همسایمون طبقه 3 میشینن یه ماه پیش داشتم ا پله ها میرفتم پایین بچم رو پله میپرید درو باز کرد طبقه 3یی مادرشو خواهرش ب بچم فحش دادن حمله کردن منو زدن من اعصابم خورد شد همون موقع زنگ زدم مامور اومد صورت جلسه کرد
بعدش زنگ زدم مادرم و شوهرم و برادرم اومدن اینجا ما رفتیم جلو درشون دعوا کردیم مادر طرف موهای منو کشید منو برد داخل خونشون دختره همسایه هم فیلم گرفت از همه اینا
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
اون موقع کل بدنمون کبود شد رفتیم پزشک قانونی نامه گرفتیم منو مادرم ولی شکایت نکردیم گفتم ولش کن الان بعد یه ماه رفته شکایت کرده ابلاغیه اومده ب همسرمب پدرشوهرم زنگ زدن گفتن از عروس و پسرت شکایت کردیم نیومده حل اختلاف الان پدر شوهرم ميگه بریم ازشون معذرت خواهی کنیم چون فیلم دارن شما رفتین خونشون شما مقصریدبنظرتون چ کنم منم برم شکایت کنم ازشون با نامه ها ؟؟؟
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
ب نظرم شکایت کنید تا تو یک حالت بیوفتید و هر دو کوتاه بیایید
باید دستت پر باشه