2777
2789

نگید نخور که مجبورم🙏

تو چندوقت باهاش چاق شدین؟

چطوری خوردین و چندکیلو اضافه کردین؟

بنظرتون برا اینکه خواب آوریش کم بشه یه نصفه بخورم اثر داره؟آخه خیلیییی خواب آوره🥲

من چن سال پیش خارجیشو خوردم؛ حرف نداشت؛ البته الان نیست؛

بعد ۲؛ ۳ هفته قشنگ حس میشع چاقی ؛

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
من چن سال پیش خارجیشو خوردم؛ حرف نداشت؛ البته الان نیست؛بعد ۲؛ ۳ هفته قشنگ حس میشع چاقی ؛

من یه بسته گرفتم پشتش نارنجیه

براشما چطور بود؟

چه خوووب😍چندکیلو اضافه کردی؟

بعد خواب اورم بود براتون یانه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه بسته گرفتم پشتش نارنجیهبراشما چطور بود؟چه خوووب😍چندکیلو اضافه کردی؟بعد خواب اورم بود براتون ی ...

پشتش سفید بود؛ الانم گه گداری ایرانیش رو میخورم؛ 

اوایل خواب اوره برات ؛ چون بدنت عادت نداره.کم کم اوکی میشه؛ 

حدود ۱۰ یا ۱۵ کیلو طی یه سال؛ البته دائم نمیخوردم؛ بعضی وقتا یادم میشد.

الان ایرانیش دارم برات عکس میفرستم ببینی.

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
مرسی عزیزم😍

عکسشو فرستادم .نوشته بزودی منتشر میشع.

مرسی عزیزم😍

🙏🙏🙏🥰

انشاءالله به نتیجه ی دلخواه برسی گلم