2777
2789
عنوان

کدوم خواستگار بهتره

74 بازدید | 5 پست

سلام عزیزان 

برای من نیست برای دوستمه:)))))

بچه ها دوستم ۳ تا خواستگار داره.

اول یکم از ویژگی های دوستم رو میگم ۱۹ سالشه یک دختره عاقل و بالغ هست و قدش ۱۷۱ قیفاش خوبه هیکلشم خوبه

خواستگار اولیش یه آقا ۲۶ ساله که خونه داره ولی ماشین نداره داره کار میکنه پس انداز میکنه با کمک خانوادش که ماشین هم بخره قدش ۱۷۴ هست قیافش خیلی داغونه اصلا قیافش مورد پسنده دوستم نیست بعد پیش مامانش باید خیلی باشه به پدر دوستم گفته اگر دخترت رو گرفتم باید اجازه بده خونه مامان هر روز برم.

خواستگار دوم یه مرد ۳۵ ساله هست ماشین داره خونه ام داره شغل داره دامپزشکم هست قدش ۱۸۵ هست قیافشم خوبه.

خواستگار سوم که دوست پسر دوستم هست یک پسره ۱۸ ساله هست که خونه داره ماشین داره کنکور هم رتبش زیر هزار بوده قیافش خیلیییی عالیه انقدر خوشگله تا حالا مثل این ندیده بودم قدش هم ۲ متره خودش هم کار می‌کنه پول در میاره دوستم هم خودش این رو خیلی دوست داره باهاش جور در میاد حالا از منم کمک خواست. 

منم امدم از شما کمک گرفتم بنظرتون کدوم مناسب تره برای دوستم؟؟؟؟

خواهر ما رو بیکار گیر اوردی؟ سومی اگ بگیره بیاد بگیره تموم شه برع دیگه پرسیدن داره

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر ما رو بیکار گیر اوردی؟ سومی اگ بگیره بیاد بگیره تموم شه برع دیگه پرسیدن داره

والا

سه زن در دنيا زيباترين اند . اول : مادرم، دوم : سايه اش، سوم :انعکاس تصويرش در آينه♥️🤍

ساده ایا؟

چون دوست پسرشه و دوستش داره به چشمش خوب اومده

کدوم پسر ۱۸ ساله خونه و ماشین داره نهایت مال باباش باشه که باز نمیشه روش حساب کرد

کسی هم که دوست دختر داره رتبه زیر هزار ازش بعیده

ساده ایا؟چون دوست پسرشه و دوستش داره به چشمش خوب اومدهکدوم پسر ۱۸ ساله خونه و ماشین داره نهایت مال ب ...

من بر فرض درست بودن حرفا اونو گفتم. 

شاید خانواده پسره پولدارن خب 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚