2777
2789
عنوان

دختره فسقلی من آخه چرا

1061 بازدید | 66 پست

سلام مامانای خوب دخترم دوسالو دوماهشه اصلا غذا نمیخوره خیلی لاغر ویزه میزس بعضی وقتا خوبه  غذا میخوره بعضی وقتا. افتضاح یه شربتی که دکتر برا بچتون تجویز کرده وخوب بپده از این مکملا خارجی باشه بهتره اسمشو بگید برم داروخانه بگیرم حوصله دکتر بردن ندارم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اینکار که سر از خود بهش مکمل بدی اشتباهه، کی حوصله دکتر داره همه خسته ان از دکتر رفتن، ولی واجبه که ببریش یه آزمایش چکاپ کامل بده، بخصوص تیروئید رو چک کنید. ولی تو این سن معمولا بچه ها لاغر می شن و بد خوراک،  جای نگرانی نیست، واسه اطمینان ببرش چکاپ

دختر منم هم سن دختر شماس هیچی نمیخوره خیلیم ریزس هرجا میبرمش میگن ریزه😔😔😔

ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﻟﺬﺕ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﮐﺎﺭﯾﺴﺖ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻨﺪ: ﺗﻮ ﻧﻤﯽ ﺗﻮﺍﻧﯽ !

دختر من همسن دختر شماس استارتر 

اما هیچ مشکلی در مورد خوردنش ندارم

صبحلنه براش میارم میشینه میخوره میان وعده 

ناهار عصرانه و شام 

ن ک زیاد بخوره همونقد ک دلش میکشه میخوره 

منم سخت نمیگیرم ک باید حتما زیاد بخوره و اگرم مثلا ناهار نخوره میزارم هرموقع گرسنه شد بخوره 

وزنشم ۱۱ کیلوس 

ممنون از همه اونایی ک واسم صلوات فرستادن من ب خواستم رسیدم شماهم برسید ان شالله #####هرکی امضای منو دید ی صلوات خرج نیتم کنه لطفا خیرشو ببینی#####

نباید خودسرانه بهش مکمل بدی اول برو ازش ازمایش بگیر ممکنه اون املاح تو بدنش رسوب کنن اگه روی بدنش کم باشه بهش زینک میدن اشتها اوره ولی خوب به نظر من بچه تا خسته نشه ورجه وورجه نکنه گشنه نمیشه باید خوابش هم خوب باشه شب زود بخوابه زود بیدارشه و هله هوله هم بهش ندی

خداوندا من در کلبه فقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری من همچون تویی دارم وتو چون خود نداری
عزیزم فروگلوبین آن هست واسه کم خونیه، به چاقی و لاغری یا اشتهای بچه ربطی نداره، 

نمیدونم اخه ازمایش کم خونی و چکاب دادم مشکلی نداشت ولی دکتر ی دوره بهش زینک داد الان هم گفت اینو بده