2777
2789
عنوان

4 ساله دارم عذاب مکیشم

175 بازدید | 10 پست

بخدا هرکی از دور نگا میکنه فکر میکنه درس خوندن راحته اصلا اینطور نیست تو این 4 سال من یه ماه کامل استراحت نکردم آخرشم مجبورم پشت بمونم هزار جور حرف بارم کردن هیچکدومشون هم اصلا تحصیلات خوبی ندارن ولی از من انتظار پزشکی دارن از همشون بیزارم 

دیگه بریدم 

از اخلاق مامانمم نگم براتون که حالم داره ازش بهم میخوره دوست دارم از خونه فرار کنم خستم 

از بچگی دارم عذاب میکشم این چه زندگیه اخه

آقایون درخواست ندن. مخالف حضور افغانیا چو ایران نباشد تن من مباد❤️

من جات باشم بیشتر از این پشت نمیمونم.شمااگه ادبیات م بخونی میتونی ازمون استخدامی بدی و قبول بشی و استخدام شی.مگه اینکه خودت دیگه خیلی علاقه داشتع باشی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

من جات باشم بیشتر از این پشت نمیمونم.شمااگه ادبیات م بخونی میتونی ازمون استخدامی بدی و قبول بشی و اس ...

نمیشه امسالم روحیم بخاطر یه مشکلی بهم ریخت اصلا هیچی نمیارم 

من از استخدامی فکر نکنم قبول شم بخاطر حجاب و این چیزا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی ازاشناها ۳.۴سال پشت موند اخرش رفت روانشناسی خوند الانم استخدامه.اینجوری فقط عمرت هدر میره و سنت میره بالا

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

نمیشه امسالم روحیم بخاطر یه مشکلی بهم ریخت اصلا هیچی نمیارم من از استخدامی فکر نکنم قبول شم بخاطر حج ...

نه بابا اینجوریام نیست که بخاطر حجاب خیلی فوکوس کنن.حالاشما سالی که ازمون داری بیشتر رعایت کن.من خودم بخاطر حرفای سیا..سی اصصصلا نمیتونم به اموزش پرورش فک کنم وگرنع ازخدامه

یکی ازاشناها ۳.۴سال پشت موند اخرش رفت روانشناسی خوند الانم استخدامه.اینجوری فقط عمرت هدر میره و سنت ...

یه امسال میخونم هر چی قبول شدم میرم 

من اصلا پزشکی رشته های مرتبط‌ش هم دوست ندارم بخدا که فقط زور میگن خاک تو سرم که خفه خون گرفتم بقیه برام تصمیم بگیرن 

من دوست داشتم برم رشته ریاضی

نه بابا اینجوریام نیست که بخاطر حجاب خیلی فوکوس کنن.حالاشما سالی که ازمون داری بیشتر رعایت کن.من خود ...

از همین لحاظ میگم یکمی زیادی حرف زدم احتمالش کمه بردارنم

از همین لحاظ میگم یکمی زیادی حرف زدم احتمالش کمه بردارنم

منممم.الان نمیدونم به کی بگم پشیمونم

البته من خودم استخدامم ولی خب اموزش پرورش شغل راحت و بی دردسریه

منممم.الان نمیدونم به کی بگم پشیمونمالبته من خودم استخدامم ولی خب اموزش پرورش شغل راحت و بی دردسریه

درآمدش حیف کمه 

ولی در کل همین خوبه خونواده ی من به 20 تومن راضی نیستن خیلی حرصم میده حالا خودمون درآمد آنچنانی نداریم

یه امسال میخونم هر چی قبول شدم میرم من اصلا پزشکی رشته های مرتبط‌ش هم دوست ندارم بخدا که فقط زور میگ ...

دورازجونت.ایشالا موفق میشی