2777
2789
عنوان

امروز رفتم پزشکی قانونی دیدم شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1400 بازدید | 82 پست
خب پس اینبار اونم طلاق میخواد

چرا ؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ؟

عزیزم انقدر خودتو اذیت نکن 

این نامردی که زنشو انقدر وحشیانه کتک میزنه بدرد زندگی نمیخوره

به آینده فکر کن که از دست این حیوان وحشی نجات میابی و زندگی و آینده بهتر می سازی 

ان شاءالله 

تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد 
عزیزم انقدر خودتو اذیت نکن این نامردی که زنشو انقدر وحشیانه کتک میزنه بدرد زندگی نمیخورهبه آینده فکر ...

همسایه ها میگفتن ما فکر مبکردیم 

تو یه زن خرابی که دارن میزننش 

فکر نمیکردیم یکی داره زنش رو این شکلی میزنه 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

همسایه ها میگفتن ما فکر مبکردیم تو یه زن خرابی که دارن میزننش فکر نمیکردیم یکی داره زنش رو این شکلی ...

خدا لعنتش کنه 

بگو وحشی کی بهت اجازه آسیب رسوندن به یه بنده ی خدا رو داده

تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد 
جالبه ک هنوز بهش میگی شوهرم!

خب هنوز شوهرم هست البته از نظر قانونی 

نه قلبی 

خدا لعنتش کنه بگو وحشی کی بهت اجازه آسیب رسوندن به یه بنده ی خدا رو داده

نمی‌دونم چرا اینجوری داغونم کرد