2777
2789

امروز رفتم دکتر قلب 

تو یه بیمارستان بود من نفهمیدم همون لحظه هم اکوی قلب میکنه گفت برو رو تخت دراز بکش لباستو بده بالا 

حالا بنده خدا اصلا ادم هیزی هم نبود ..خیلی ادم معمولی بود 

اکوی قلب رو دادم و اومدم بیرون 

ولی خیلی حس بد گرفتم 

اصلا ادم باحجابی نیستم از این تیپ امروزی هام ولی تا حالا پیش یه دکتر مرد اینجوری نرفته بودم 

شماها حس بد نمیگیرین؟یا طبیعیه؟

من فقط برای استارتر تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید خجالت بوده

من حس بدی نمی‌گیرم... اکثرا دکتر مرد میرم

دقیق تر بجز پزشک زنان و ماما پیش هیچ پزشک خانومی نرفتم

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

خیلی خوبه که حیا و نجابت رو حفظ کردی و احساسش میکنی.

منم تا جای که بشه دکتر مرد نمیرم اما گاهی پیش میاد . مثلا دکتر بیهوشی توی سزارین آقا بود و من نمیتونستم کاری کنم

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

یه سری دکترا هیزن

اتفاقا امروز حرف همین بحث بود با دوستم 

دوستم برای ریزش موهای رفته دکتر، دکتر گفته که لباستو بده بالا سینه هاش رو معاینه کرده به شکمش دست زده من گفتم عادی نیست می‌گفت برای کیست سینه اینا اینجوری دست زد

خیلی خوبه که حیا و نجابت رو حفظ کردی و احساسش میکنی.منم تا جای که بشه دکتر مرد نمیرم اما گاهی پیش می ...

یعنی کسی که حس بد نمیگیره حیا و نجابت نداره؟ 

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

من رفتم دکتر پوستی که میشد پدر همکلاسی ام 

بهم دست زد🫠 عمدا دست شو میگشسد رو پاهام یکارایی میکرد که من شوک بودم اومدم بیرون فقط گفتم خدایا من چرا حسرت این دختر رو می‌خوردم 

گناه بزرگ منی