2777
2789
عنوان

مادرشوهرم ده روزه خونمه

187 بازدید | 11 پست

دل کن نمیشه همینجا جاخوش کرده آخه مگه همین یه پسر و داره چهار تا دخترو پسر دیگه هم داره چیکار کنم کمکم کنید مریض احواله نمیتونه درست راه بره سرگیجه داره تویه ساختمون هم هستیم کاشکی می‌رفت خونه خودش برام دعا کنید خدا نجاتم بده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بهونه بیار مثلا بگو جایی دعوتم باید برمپاشه بره خونه خودش

مگه به این راحتیه ..من مادر شوهرم بگم ،میگه خوب تو برو راحت باش😁

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

نه بچه وسطی

من گفتم شاید پسر بزرگشه اومده جا شده اونجا نمیره..حالا اینم  نره ،چرا بقیه به رو خودشون نمیارن  جاریای دیگه بگن پاشو بیا اینجا یا دختراش ..اونام لابد از خداشونه آوار شده سرت 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

من مادر شوهرم خدا بیامرز التماس میکردم بیا خونم بچه ها دوست دارن دو روز ب روز می‌موند روز سوم به شوهرم می‌گفت منو ببر خونه ی خودم با اینکه خیلی با هم راحت بودیم و همو دوست داشتیم 

خیلی دیر متوجه می‌شویم ک دوستان زیادی نداریم فقط آدمای زیادی رو میشناسیم😔