2777
2789
عنوان

کسی اینجا لیزر انجام میدهه⁉️⁉️

65 بازدید | 6 پست

فردا وقت لیزر پشت لب دارم

میگن از ی ماه قبل نباید بند بندازی 

حالا الان من اولهفته پیش ینی حدود هشت نه روز پیش بند انداختم ولی تا الان پنجاه درصد یا شصت درصد موهام درومده بقیش هم که در نیومده ریشش از زیر پوستم مشخص اون تیرگیش 

حالا جواب میگیرم از لیزر؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موهای پشت لبت به اندازه ریش اقایون ضخیم هست؟ اگه هست جواب میده اگه نیست که متاسفانه بعد از دوره هات ...

حجمش زیاد ینی جوریه ک دو س روز بند نندازم و اصلاح نکنم درومده 

تیره هم هست نه صخیم نه کرکی 

الان ک یه هفته گذشته ریشه مو تشکیل شده پشت لبم سبزی میزنه

سلام 

ببین من پوستم سفیده ولی سیبیلام نازک و سیاه بود ، یعنی ضخیم نبود ولی مثل پسرای دم بلوغ بود 

با تیغ میزدم، نمی‌دونم جلسه پنجم یا ششم بود که دیگه در نیومد 

موهای زیر چونم خیلی ضخیم بود، اونو یک جلسه یا دو جلسه بیشتر از سیبیلام رفتم 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

حجمش زیاد ینی جوریه ک دو س روز بند نندازم و اصلاح نکنم درومده تیره هم هست نه صخیم نه کرکی الان ک یه ...

مشکلی نداره میتونی بری این جلسه رو 

ولی حتمااااا حتماااا باید خیلی ضخیم تیره باشه وگرنه بعدا پشیمون میشی