از بس دوتاشون بحث و جدل دارن پا شدم از هم حداشون کردم. گفتم حق ندارین با هم بازی کنین. وسایلشونم جدا کردم. با عصبانیت کاپوچینو و کیک گذاشتم جلوم که بخورم. به دوتاشونم اخم کردم.
دخترم یک دفعه برگشت گفت، فقط تو فکر خوردن خودتی؟ یه چیزیه بیار مام بخوریم. همین چیز میزارو می خوری ایقد چاق میشی.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حتی اگه پسرت ۲۰ سالش بود بازم از دخترت حساب می برد.
کلا پسرا از خواهر حساب میبرن😂💔
شما فقط جداشون کن اما حقو به هیچکدوم نده
و بگو دعوا نکنن یا میکنن همو نزنن.
دخترتم خیلی بامزه س ، جای من گازش بگیر.
کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من... 🌓💛. ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن دور از تو بادا اهریمن ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی بردشت من ، باران تویی در چشم من ، تابان تویی ایران من.. ایران من آن مهر جاویدان تویییی(((:
منم امروز بشدت از دست بچه هام عصبانی بودم برگشتم به پسرم که ۹ سالشه گفتم ذلیل مرده(حالا نخورین منو م ...
🤣🤣🤣🤣🤣
کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من... 🌓💛. ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن دور از تو بادا اهریمن ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی بردشت من ، باران تویی در چشم من ، تابان تویی ایران من.. ایران من آن مهر جاویدان تویییی(((:
آره. وقتی جایی بخوابم بریم پسرم درو باز می کنه. خانم میشینه جلو.پسرمم عقب. همه تعجب می کنن. وقتی با ...
دیگه زیادی بهش بها دادی
جلوی ماشین فقط متعلق به توعه
من دراینده ازدواج کنم و بچه دار شم ، خودشم بکشه نمیزارم جلو بشینه😂🤌