2777
2789
عنوان

تو اوج عصبانیت از دست دخترم روده بر شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 37 پست

منم امروز بشدت از دست بچه هام عصبانی بودم برگشتم به پسرم که ۹ سالشه گفتم ذلیل مرده(حالا نخورین منو مامانا همه موقع عصبانیت چرت و پرت میگن) 

یکم گذشت پسرم اومد گفت یه روز تو مدرسه آقامون گفت با کلمه ی ذلیل جمله بساز منم نوشتم مامانم بهم میگه ذلیل مرده🤐🤣🤣 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی اگه پسرت ۲۰ سالش بود بازم از دخترت حساب می برد.

کلا پسرا از خواهر حساب میبرن😂💔

شما فقط جداشون کن اما حقو به هیچکدوم نده

و بگو دعوا نکنن یا میکنن همو نزنن.

دخترتم خیلی بامزه س ، جای من گازش بگیر.

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

منم امروز بشدت از دست بچه هام عصبانی بودم برگشتم به پسرم که ۹ سالشه گفتم ذلیل مرده(حالا نخورین منو م ...

🤣🤣🤣🤣🤣

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

منم امروز بشدت از دست بچه هام عصبانی بودم برگشتم به پسرم که ۹ سالشه گفتم ذلیل مرده(حالا نخورین منو م ...

اینا کلا بلدن هر حرفی رو کجا بزنن. اونوقت من با این سن یکی یه چی بهم میگه یک ماه بعد جوابشو پیدا می کنم

حتی اگه پسرت ۲۰ سالش بود بازم از دخترت حساب می برد.کلا پسرا از خواهر حساب میبرن😂💔شما فقط جداشون کن ...

آره. وقتی جایی بخوابم بریم پسرم درو باز می کنه. خانم میشینه جلو.‌پسرمم عقب. همه تعجب می کنن. 

وقتی با همسرم میریم مهمونی موقع رفتن اون جلو می شینه من و پسرم عقب.‌موقع برگشت میگه شما دو تا برین جلو من عقب تنها بخوابم. دلم برا خودم و پسرم می سوزه

اینا کلا بلدن هر حرفی رو کجا بزنن. اونوقت من با این سن یکی یه چی بهم میگه یک ماه بعد جوابشو پیدا می ...

اخ دقیقا 

ما اگر هم حرف میزدیم یا خودمون از خجالت میمردیم یا میزدن در دهنمون میگفتن لال شو 🤣 

بخدا بچه های جدید یه حرفایی میزنن انگار قبل بدنیا اومدن یه دوره کلاس حاضر جوابی براشون گذاشتن 😑 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
آره. وقتی جایی بخوابم بریم پسرم درو باز می کنه. خانم میشینه جلو.‌پسرمم عقب. همه تعجب می کنن. وقتی با ...

دیگه زیادی بهش بها دادی

جلوی ماشین فقط متعلق به توعه

من دراینده ازدواج کنم و بچه دار شم ، خودشم بکشه نمیزارم جلو بشینه😂🤌

دیگه زیادی بهش بها دادیجلوی ماشین فقط متعلق به توعهمن دراینده ازدواج کنم و بچه دار شم ، خودشم بکشه ن ...

من که می‌شینم اونم بعد دو دقیقه میاد جلو. ایقد بالا و پایین میشه هم لباسام خاکی میشه و هم استخوونام خرد میشن

من بزرگه پسره. خداییش بهتره. دخترم خیلی اذیتش می کنه. منم حریفش نمیشم توقع دارم پسرم که بزرگتره کوتا ...

منم پسرم ۸سالشه دخترم ۲سالشه 

دختره خیلی زور میگه به پسره صبح تاشب فقط تو سروکله هم میزنن

منم انتظار پسرم کوتاه بیاد ولی دلمم بهش میسوزه

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
آره. وقتی جایی بخوابم بریم پسرم درو باز می کنه. خانم میشینه جلو.‌پسرمم عقب. همه تعجب می کنن. وقتی با ...

🤣🤣🤣🤣

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....