2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون اب مربوط به هورمونشه. کلا بریز دور و بشور وتو یه ماهیتابه مرغو  با روغن و ادویه یکمی سرخ. کن. بعدم که مراحل پختش تو قابلمه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

اگر آب خالی هست آره بریزش دور 

من اول با آب خالی میجوشونم  آبشو میریزم دور 

بعد با پیاز سیر برگ بو و زردچوبه دوباره میپزمش که کامل بوش از بین بره 

بعد دیگه هر مدل که بخوام درستش میکنم

پدر و مادر نازنینم تا ابد میپرستمتون فرشته های بی تکرارم❤️🫶🏼❤️

آره حتما وسطش باید آبش رو عوض کنی دوباره آب بریزی... حالا اگه ادویه ای چوب دارچینی برگ بویی خواستی به آب دوم اضافه میکنی

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

آب و بریزه و تمیز بشوره و خوب سرخش کنه اگه سرخش نکنی بو میده

من اول میجوشونم آبشو میریزم بیرون بعد خشک میکنم سرخش میکنم بعد ی استکان آب میریزم میزارم بخار پز بشه

عشق فقط یک کلام امام رضا علیه السلام ❤️

یعنی شما مرغ و تفت نمیدین دوباره آب میریزین و تموم

تفت دادن برای چیه؟ نه😃

البته این مال موقعیه که بخوایم آب پز بشه یا برای خورشتی چیزی باشه...

برای زرشک پلو و غیره یه راست سرخ میکنیم، دیگه آب پز نمی‌کنیم😅

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...