2777
2789

رشته ام تجربیه  فرهنگیان دلم میخواد قبول شم دعوت ب مصاحبه شدم اما مشکل اینجاست دوستام ک پزشکی قبول میشن ثبت نام کردن و مصاحبه رفتن  و الان بدترش اینه  ک فهمیدم همه شون میخوان انصراف بدن وقتی جواب نهایی اومد و الان عملا فقط ظرفیت رو اشغال کردن و منو از رسیدن ب آرزوم محروم  خیلی بد حسش بخدا باشه تراز من شهرا دیگه همه قبول میشن شهر منظرفیتش خیلی کمه 

از چند مشاور پرسیدم و گفتن ب هیچ عنوان  تکمیل ظرفیت  بر گزار نمیشه  اعصاب برام نمونده دیگه این همه زحمت هدر رفت  چرا چون ی سریا خود خواهند چند جایگاه و میگیرن و بدون اینکه برن کاش یکم شماها دلتون برا هم نوعات ب رحم می اومد تو ک پزشکی قبول میشی چرا مارو از فرهنگیان محروم میکنی کاش کاش نمی کردین این کارو کاش حداقل می رفتیم وقتی قبول میشین

اگه اینو می خونی برام دعا کن مشکلم حل بشه محتاجم ب دعا تک تک تون

اموزش و پرورش طبق نیازش تعداد نیروی هر شهر و شهرستان و استان رو میده به سنجش و ظرفیت اعلام‌میشه

قرار باشه نرن جاشون خالی میشه و ذخیره ها میرن

در ضمن فرهنگیان هرسال ۲و ۳برابر ظرفیت اعلام‌میشه که نفر اولی ها نرفتن نفرای بعدش که رفتن مصاحبه بجاشون میرن پس هیچ بی عدالتی نیست

اینام اول فرهنگیان رو نذاشتن که اول‌پزشکی رو‌گذاشتن و اولویت چندمشون فرهنگیان و صرفا برای مصاحبه دعوت شدن ولی موقع اعلام نتایج ربطی به انصراف نداره اولین رشته ای که انتهاب کردن و شرایطش رو‌دارن قبول‌میشن

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا مصاحبه رفتنحداقل مصاحبه نرن

همینو بگو خدایی خیلی ظلم کردن اگه مصاحبه نمی رفتن الان  اونی که حقش بود می رسید ب ماجرا  دلم از این می سوزه آرزوی منو انصراف میدن و من  نمی تونم برم دانشگاهم چون اونا پزشکی می خوان و دلشون نمیخواد  اما ظرفیت رو میگیرن

اموزش و پرورش طبق نیازش تعداد نیروی هر شهر و شهرستان و استان رو میده به سنجش و ظرفیت اعلام‌میشهقرار ...

از چند مشاور پرسیدم و چک کردم پارسال هیچ چیزی ب عنوان تکیمل ظرفیت اصلا وجود نداشت ب هیچ عنوان  یعنی کسی ک انصراف داد جاش با نفر دوم پر نمیشه

چندبرابرظرفیت دعوت میکنن خوب برا اینه دیگه

متاسفانه فقط برا پول شه انگار  تکمیلظرفیتی در کار نیست

از چند مشاور پرسیدم و چک کردم پارسال هیچ چیزی ب عنوان تکیمل ظرفیت اصلا وجود نداشت ب هیچ عنوان یعنی ...

هر سالی که تکیمل ظرفیت ندارن یعنی ظرفیت ها پر شده و رفتن دقیقا روال اعلام نیرو اونجوریه که برات گفتم و طبق رشته و نیاز حتی روستا ها و شهرستانها تعیین شده و وقتی اون ردیف پست مورد نیاز پر نشه میرن سراغ نفر دوم

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هر سالی که تکیمل ظرفیت ندارن یعنی ظرفیت ها پر شده و رفتن دقیقا روال اعلام نیرو اونجوریه که برات گفتم ...

ن من مطمئنم پارسال دو نفر انصراف دادن و امسال تو  نهایی دیدم شون    از ی شهر یکی از ی شهر دیگه دوتا کمکم زیاد میشن و ی چند نفر انصراف میدن باید جاشون پر می شد اما خبری ازش نیست