2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط برای مهمون می‌خوام دم دستی لازم ندارم

واسه مهمون چینی با کلاس تره.

اگر میتونی سرویس غذا خوریش که کاربردی تره بخر،مثلا تعداد بالا بخر.

من یه سرویس چینی گرفتم اینقدر وسیله بیخود زیاد داره

من چینی دوستندارم ، اگر جهیزیه میخوای هردو رو بردار من ی سرویس بلور ی‌‌ آرکوپال ی ملامین گرفتم بعداز ...

آخه خوشم نمیاد چند مدل باشه می‌خوام هرچی میخرم

یه جور باشه.

واسه مهمون چینی با کلاس تره.اگر میتونی سرویس غذا خوریش که کاربردی تره بخر،مثلا تعداد بالا بخر.من یه ...

بهشون بگم سرویس نمی‌خوام اونایی که لازم دارم مثلاً 

بشقاب و اینا اینطوری میفروشن؟

آره برا جهیزیه میخوام ولی می‌خوام از یه مدلش بگیرماینجوری بهتر نیست؟؟

آرکوپال لب پر نمیشه به نظرم بهتره اما چینی قشنگ تره من برای جهازم آرکوپال ۳۰ نفره خارجی خریدم و چینی هم ۱۸ نفره که از سرویس چینی فقط برای مهمونیای خیلی خاص استفاده میکنم یه آرکوپال ۱۲ نفره دم دستی هم خریدم که از آرکوپال خارجیم فقط برای مهمونی استفاده میکنم، شما هم اگه فقط یه مدلش رو میخواهی بخری به نظرم اگه مبلغش مهم نیست آرکوپال خارجیشو با تعداد نفرات بالا بخر