2777
2789
عنوان

اینا هنری جز حامله شدن و کردن بیبی چکشون تو لنز دوربین ندارن❓🤢😑

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی هنری جز زاییدن نداشته باشی مجبوری هی شکمت بالا بیاد و بیای جلو دوربین جلب توجه کنی،من حالم بهم میخوره رد میکنم 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

نمیدونم تو ۲۰۲۵ کدوم اسکلی فکر میکنه حاملگی و بچه پس انداختن هنره

شکر خدا تعدادشون زیاد نیست،تو این سایتم که چندین ساله عضوم خیلی ندیدم بچه ی 3 به بالا داشته باشن یکیشون که چهار پنج تا داره و به ملت مشاوره میده حکم قابله ی سایته😁

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

والا من هروقت اینستارو باز کردم یا حامله بودن یا زاییدن یا دارن حامله میشن 

پول مفت در میارن دیگه 

بعد میگن سرتون تو زندگیتون باشه ما سرمون تو زندگیت نیست تو زندگیتو کردی تو چشم ملت 

کاش پلیس پیج همشونو ببنده تا ملت پول یامفت نریزن تو شکم این بلاگرا ک با همون پول واسه ملت کلی ادا اصول بیان یا پز بدن