2777
2789

خیلی از  پسرا خجالت میکشم کلا،اعتماد به نفس حرف زدن باهاشون، نگاه کردن بهشون و اینارو ندارم. قیافه ام ندارم اینم بگم. ینی میدونم دختر خوشگلی نیستم پوستم روشن نیست. اینو بپذیرین چون راست میگم، همش فکر میکنم پسرا وقتی نگام میکنن دارن با خودشون میگن اوه چه زشته و فلان. پسرای فامیلامون همینطور ،قبلا باهاشون بازی میکردم وقتی بچه بودیم هممون، اینقد خوش میگذشت، دختر و پسر اون وقتا برام فرقی نداشت، ولی الان خیلی دور شدم از جمعشون، اعتماد به نفس حرف زدن باهاشون، شوخی کردن و اینارو ندارم. واقعا دلم میخاد مثل قبلنا باهاشون صمیمی باشم و بتونم حرف بزنم بخندم بازی کنم و فلان. خیلی دلم پره بخام بگم... 😢 خیلی از خودم بیزارم خلاصه. یه سری از دخترا رو که میبینم اینقد راحت با پسرای فامیل حرف میزنن. از اعتماد به نفسشون خوشک میاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه فقط سفیدا خوشگلن

معلومه کم سن و سالی 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

منم موقع حرف زدن نگاه مردی نمیکردم و اصلا با مردی حرف نمیزدم😐😐😐😐😐سلامم نمی‌دادم حتی به مردا و پسرای فامیل 

حتی موقه ازدواجم ۵ جلسه خواستگاری بود من فقط یه بار یه نگاه کوتاه به نامزدم کردم 

ازدواج کردم جدا شدم ورق برگشت انقدر موقع جدایی با همه حرف زدم و با قاضی حرف زدم با فامیلای شوهرم با وکیل با... که دیگه عادی شد برام و راه افتادم 

باور کن اصلا اینجوری نیستاینقدر سختش نکنبیرون هم نمیری؟

تازه کنکور دادم ،قبلش نمی‌رفتم، الانا میرم ولی پسر سر راهم میبینم نمیتونم نگاش کنم اصن

اول به روتین پوستیت برس

دوم اگه شرایطشو داری تغییر ایجاد کن تو صورتت مثل:

رنگ کردن مو(خیلییی تاثیر داره)

لیفت ابرو

کاشت مژه (اینم خیلی تاثیر داره)

مرتب و شیک لباس بپوش

میکاپ جدید رو امتحان کن

مگه فقط سفیدا خوشگلنمعلومه کم سن و سالی

19 سالمه

نمیگم سفیدا خوشگلن، من در کل چهره قشنگی ندارم، تیرگی پوستمم بدترش کرده، متاسفانه تو ذهن مردم سفیدا جای بهتری دارن

واییی منم دقیقا همین مشکلو دارم باجنس مخالف نمیتونم ارتباط بگیرمحتی بیرونم میرم موتوری چیزی رد میشه ...

دقیقن همینم منم

همش منتظرم تو خیابون یکی بهم تیکه بندازه. منم هنوز یاد نگرفتم چجوری با اعتماد به نفس جوابشون بدم

به رنگ پوست و قد و اینا نیست 

یه دخترخاله دارم چندسال پیش همه پسرای فامیل ازش خواستگاری کردن شوهر منم جز اونهابود 

اصلا زیبایی نداشت خیلی لاغرو پر روبود و سبزه هم نبود سیا سوخته 

سرش جنگ بود تا بالاخره بعداز کلی رقابت بین پسرها با یکی از پسرخاله هاش ازدواج کرد

به قول خودت اعتماد بنفس داشت 🤷