2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوپ مرغ

سوپ جو

اناناس خیلی خوبه

احتمالا قرص اناهیل نوشته اونم خوبه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

نمک هم اصلا مصرف نکنه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

فلفل و نمک به غذاش نزن ، ورمشو بدتر میکنن. تا یماه ادویه نخوره مخصوصا فلفل

کلا هیچی ادویه ؟ 

یا مثلا یکم بزنم طوری نیست ؟ 

رب چی ؟ 

ببخشید عزیزم اینقدر سوال میکنم

❤️‍🩹
کلا هیچی ادویه ؟ یا مثلا یکم بزنم طوری نیست ؟ رب چی ؟ ببخشید عزیزم اینقدر سوال میکنم

کلا ادویه رو چون اولشه براش حذف کن ، الویت اینکه ورمش زودتر خوب بشه ، بعد یکماه یکم نمک اضافه کن

بقیه غذاها اوکی ان

سوپ جو من میخوردم

تا روزی که تامپون داره سعی کنین یکم جو و دیگه مخلفات توی سوپ رو یکم له کنین بدین بهش تا قورت دادنش سخت نباشه ترجیحا ادویه نزنین

دلم می سوزد برای مردم ایران؛ همیشه همه چیز بر آنها تحمیل میشود، قدرت ها نمی گذارند خودشان فکر کنند و تصمیم بگیرند، یک رسانه دستشان است که کل وجودشان را تسخیر می کند. همیشه هم دو انتخاب دارند، فقط دو انتخاب...    🫂💕Sənin qucağın     •••    فسنجون و کوفته تبریزی از ناموس های منن😁♥️

فقط مدل خوابیدن خیلی مهمه کم کم باید دو ماه رو به دست بخوابه چپ راست نخوابه

یک ماه کافیه دو ماه زیاده من بعد یک ماه چرخیدم و چیزی نشد البته بستگی داره بینی استخوانی باشه یا گوشتی

دلم می سوزد برای مردم ایران؛ همیشه همه چیز بر آنها تحمیل میشود، قدرت ها نمی گذارند خودشان فکر کنند و تصمیم بگیرند، یک رسانه دستشان است که کل وجودشان را تسخیر می کند. همیشه هم دو انتخاب دارند، فقط دو انتخاب...    🫂💕Sənin qucağın     •••    فسنجون و کوفته تبریزی از ناموس های منن😁♥️

سوپ جو درست کن فقط ادویه تند نریز 

مثل فلفل ، زنجبیل ، دارچین ، جوری بپزه نیاز به جویدن نباشه فقط قورت بده 

قلم گاو بگیر 12 ساعت بزار بپزه آبش بزار یخچال ببنده تقسیم بندی کن بزار فریزر برای سوپ و آش 

تا یک ماه نباید به پهلو بخوابه فقط روی کمر بخوابه ، بالشت گردنی خیلی خوبه استفاده کنه 

تا دو هفته زیاد حرف نزنه ، نخنده ، عطسه و سرفه صورتش با دست نگه داره 

حتما شستشوی بینی روزی چندین بار انجام بده 

آب کرفس و هویج خیلی خوبه ، خود آناناس