2777
2789

عکسو همراه با اسم آنلاین شاپ بفرستین💓

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

نیل بگ خوبه ،قیمتاشم مناسبه نسبتا سایت و اینستاگرام  داره ،سمیرا بگ هم خوبه های کپی و مارک و مجلسی داره قیمتا یکم بالاست اینستاگرام داره ، کیف گندم هم سایت داره هم اینستا قیمتا هم خوبه نسبتا ، کیفای  مثل بوبو و ماندیرو و اینارو داره   ازین سه جا خرید کردم و مطمعنم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نیل بگ خوبه ،قیمتاشم مناسبه نسبتا سایت و اینستاگرام داره ،سمیرا بگ هم خوبه های کپی و مارک و مجلسی د ...

به انگلیسی مینویسی اسمارو؟

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

سایت هانا گالریخیلی کیف های خوشگلی دارهولی تاحالا خرید نداشتم ازشون.

به انگلیسی مینویسی اسمارو؟

عزیزم فارسی سرچ کن نیل بگ ،کیف گندم سایتاش میاد بالا، برات ،samira bag هم تو اینستا چند تا صفحه داره ،اسم انگلیسیشونو صفحه شو یادم نیست ،یه موقع اشتباه مینویسم گمراه میشی

عزیزم فارسی سرچ کن نیل بگ ،کیف گندم سایتاش میاد بالا، برات ،samira bag هم تو اینستا چند تا صفحه داره ...

مرسی عزیزم