2777
2789

شوهرمن ۳۳سالشه پسر فوق العاده مهربون و متعهدیه 

واقعا آدم صاف و صادق و درستیه 

تنها ایرادش ک متاسفانه اونم میزارم پای خانواده ی افتضاحی ک توش بزرگ شده و زجرایی ک بهش دادن اعتیادشه ک بشدت روش اثر منفی گذاشت 

توی جهیزیه و رهن و عروسیمون هیچکس حتی یک ریال کمکش نکرد خودش جمعش کرد همه چیزو 

و تونست حتی ماشین هم بعد عروسیمون بخره 

بعد معتادشد تنبل شد و خراب کرد الانم داره ترک میکنه مصرفشم اول تریاک بود الان قرص میخورد 

بشدت دوسم داشت و داره بخاطر من بارها با خانوادش جنگ داشت الانم باهاشون قط ارتباط کامل هستیم 

این خلاصه شوهرم بود.حالا خاله های من شوهراشون نصفشون معتاد بودن و الان اگه انجمن معتادان شرکت نکنن بازهم معتاد میشن و اخلاقای بشدت بدی دارن و ب عنوان یک زن هرررگز در توانم نیست همچین مردهایی رو تحمل کنم یا هیز و خائنن یا بشدت غرغرو و از رفت و آمد بیزار و خسیس 

درحالیکه شوهر من هیچکدوم از اینارو نداره بخداقسم

بعد همینا میشینن دورهمدیگه درمورد من و شوهرم و ازدواج من نظر میدن ک آره آرزو بدبخت شد با این شوهرکردنش!!!

واقعا بنظرتون باید چیکارکنم باهاشون؟؟؟؟اینم بگم خودمم اوایل ازدواجم بهشون اجازه دخالت دادم و از همون موقع خودم راهشونو باز کردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه نمیگی خودت اجازه دخالت دادی ،خب خودتم حد و مرزاشونو بهشون یادآوری کن و وسطشم چند تا از ضعفای شوهراشونو گوشزد کن که فکر نکنن تو آلزایمر داری 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
مگه نمیگی خودت اجازه دخالت دادی ،خب خودتم حد و مرزاشونو بهشون یادآوری کن و وسطشم چند تا از ضعفای شوه ...

اصن اگه شوهراشون مث شوهر من باهاشون رفتار میکردن بخدا اینا میگفتن با شاه ازدواج کردیم در این حد متفاوتیم