2777
2789
عنوان

خونه جاری

121 بازدید | 14 پست

دیشب رفتیم خونه جاریم و یکی دیگه از جاری هام ،بزرگه که دختراش تقریبا هم سن و سال منن اونجا بودن 

دختراش اصلا با من احوالپرسی نکردن و چون  دو سه سال کوچکترن منم مثل خودشون بهشون نگاه نکردم (هیچ اختلافی نداشتیم فقط دیر به دیر همو می‌بینیم و اینکه من تو درس و کارم خیلی پیشرفت داشتم البته اونا هم درس میخونن و دانشگاه میرن)

و مامانشون رفت به صابخونه کمک کرد و چایی ریخت البته جاریم که صابخونه است از من بدش میاد و قبلا با هم مشکل داشتیم ،بعد چایی آورد جاری بزرگه به همه چایی رسید و یجوری سینی گذاشت و برداشتن و به من نرسید من نگاش کردم و بعد به چایی ها نگاه کردم هیچ عین خیالشون نبود حتی میزبان شوهرم فهمید اما بعد آروم گفت اهمیت نده ول کن ارزش نداره و بعد من رو کردم صاب خونه گفتم یکم آب میاری ،رفت ی بطری آب و لیوان آورد برام عمدی گفتم آب یعنی چای نخوردم ،به نظرتون بیان خونم بعدا چه عکس العملی داشته باشم البته اصلا دوست ندارم بیان، بعید میدونم فعلا دعوت کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاک تو سر جاریت جاری و بچه هاش خرن

ببین من اصلا هیچ کاری به اونا نداشتم  ولی میدیم گاه گداری می‌شنیدم که راجب من از مادرشوهرم که پیر زنه میپرسن که چند وقت یبار میرم خونشو 

کجا کار میکنم و درسم تموم شده یا نه ؟

آزمون خاصی دادم یا ن 

عزیزم شما شوهرت بهت احترام نمیزاره خودت هم به خودت احترام نمی زاری از جاری چه توقعی داری

اتفاقا شوهرم خیلی بهم احترام میزاره خیلی ،شاید توی پست متوجه نشدی یا درست ننوشتم ببین همسرم خیلی ناراحت شد اما منظورش این بود که اینا بی ارزشن یا چطور بگم از بی عقلیشونه که چای نیاورده و حتی همسرم پا شد بشقاب میوه برداشت و قشنگ برا من آورد نه نه شوهرم اینجور نیس خدایی که احترام به من نذاره

باید چایشو می داد به شما وشما رو جایی که بهت احترام نمی‌زارن نبره

نخورد 

دهن زده بود قبلش چون ندید من ندارم اما زمین گذاشت 

و اینکه گفتم قبلا هیچ مشکلی با اینا نداشتم اصلا عجیب بود برام با مادر و دختراش

اما با خود میزبان یکم از هم خوشمون نمیاد اونم مربوط به این نیست که جاری هستیم مشکل از کودکیه اصلا با اون چون فامیلیم ما دوتا