2777
2789
بعضیا میگن پوشیدن صورت هم واجبه دیگ نمی‌دونم بعضیا میگن واجب نیست الله بهتر میداند

البته تو تابستون خیلی خوبه چون هرچقدر کرم بزنی باز پوست میسوزه

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

هر کی نظر خودشو داره من حجاب کامل دارم چادر نقاب میزنم بیرون جز یک آب رسان و ضد آفتاب بیرنگ اونم پشت ...

شما خوبی ولی کسی مثلا بگه غیر از مدل شما مذهبی نیست قطعا خودش خلاف مذهبه 

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حجاب معمولی و معقول و برای خودم قبول دارم البته حجاب کاملی ندارم ...

بسیااار دوستان راحت حجابی دارم ک فوق العاده خانومن

و همینطور دوستانی با حجاب کامل ک دوستی خوبی داریم ...

اهل نماز و روزه هستم...

اما ب نظرم مهم ترین اصل انسان بودنه ..دل نشکستن...قضاوت نکردن

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
اره ، و تا اونجا ک میدونم چنتا اصل داره حجاب جلب توجه نکردن (رنگ و طرح ساده) ، بدن نما نبودن (جذب و ...

منم حجابم اینطوری با نقاب هم مخالف هستم‌حس میکنم بیشتر جلب توجه میکنه 

حجاب معمولی و معقول و برای خودم قبول دارم البته حجاب کاملی ندارم ...بسیااار دوستان راحت حجابی دارم ک ...

بله اینا هم هستن 

اهل نماز بودن از همه چی مهمتره چون اولین چیزی که میپرسن در مورد نمازه نماز درست حسابی نداشته باشم قطعا جلوتر نمیرن که ببین دل نشکستم یا قضاوت نکردم

منم حجابم اینطوری با نقاب هم مخالف هستم‌حس میکنم بیشتر جلب توجه میکنه

دقیقا. تو اینجا توجه جلب میشه. میگن مگ چ تحفه ایه نقاب زده😁 و مثلا طرف چشاش قشنگه دماغ دهنش خوب نیس نقاب میزنه ی دلبری میشه ک نگو😂 بعضی جاها البته نه

و اصلا هم واجب نیست، اینکه نقاب بزنی 

ولی خب شاید بهتر باشه کاملتر، نمیدونم

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

شما خوبی ولی کسی مثلا بگه غیر از مدل شما مذهبی نیست قطعا خودش خلاف مذهبه

بله اصلا نباید همچین چیزی گفت در شأن یک مسلمان نیس شاید حجاب اونی که مانتو می‌پوشه نزد الله از حجاب من که نقاب میزنم مقبول تر باشه 

البته تو تابستون خیلی خوبه چون هرچقدر کرم بزنی باز پوست میسوزه

میدونستی وقتی نقاب میزنی عرق می‌کنی برا تک تک عرقها ثواب میرسه بهت و وقتی زیر یک سایه دور از چشم مردم نقاب رو میزنی بالا استراحت کنی فرشتها برات صف میکشن سبحان الله 

دقیقا. تو اینجا توجه جلب میشه. میگن مگ چ تحفه ایه نقاب زده😁 و مثلا طرف چشاش قشنگه دماغ دهنش خوب نیس ...

دقیقااااا من که دخترم‌میبینم کسی نقاب داره تازه چشماشون بعضیا خوشگل میکنن وایمیسم نگاش و فکرذمبکنم ببینم چقدر خوشگله 

من خودم چشمام رنگیه رفته بودم بازار ماسک زده بودم چند تا آقا قشنگ شنیدم گفتن نگا چشاشو

یا میریم کربلا بابام میگه من و مامانم که چشم رنگی هستیم نقاب بزنیم گفتم اصلا اونا رو چشم حساس ترن عینک دودی میزنم😂😂

میدونستی وقتی نقاب میزنی عرق می‌کنی برا تک تک عرقها ثواب میرسه بهت و وقتی زیر یک سایه دور از چشم مرد ...

میدونستی متاسفانه امکان تعلیقی هست

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

بستگی به محیط داره طرفای ما تو جنوب نقاب میزنن بیشتر مردم

اره شهر ما اصلا نمیزنن نهایتا ماسک بزنن😅

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

بله اصلا نباید همچین چیزی گفت در شأن یک مسلمان نیس شاید حجاب اونی که مانتو می‌پوشه نزد الله از حجاب ...

افرین منم همینو میگم ولی متاسفانه قران کجا و ما کجا ؟!؟!؟!؟!

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

دقیقااااا من که دخترم‌میبینم کسی نقاب داره تازه چشماشون بعضیا خوشگل میکنن وایمیسم نگاش و فکرذمبکنم ب ...

ن دیگ وقتی نقاب میزنی نباید چشمارو آرایش کرد این دیگ حجاب نمیشه