2777
2789
عنوان

تولد شوهرم

69 بازدید | 5 پست

بچها من چند روز دیگه تولد شوهرمه  بد تصمیم دارم یه رب سکه بهش کادو بدم 

من پونزده ملیون بابام بهم داده بود چند وقت پیش کنار گذاشتم  با حقوقم 

حالا داستانم اینه من چون درامد دیگه ای ندارم برای برادر شوهرم  که پیش همسرم و شریکش کار میکنه غذا میپختم چند ماه که پولشو بده من یعنی اون ناهاری که از بیرون بگیره نگیره بده من 

حالا سه ماه دو ماه رو داده شوهرم ی ماه رو نداده 

ب نظرتون زشته من با اون پولا برا خودش کادو بگیرم ؟؟؟؟

و این که من رو اون یع ماهم حساب کردم بهش بگم بزنه زشته 

اخه پول دیگه ای ندارم که  خیلی بده 

عزیز سرمایه خودتو برا شوهرت کادو نکن برا اینده و روز مبادای خودت نگه دار ... یه کادوی ارزون بگیر برا همسرت یا سکه پارسیان...

پدرت اون پولو برا تو داده برا ایندن دخترش نه اینکه کار کنی یه پولیم بزاری رو پولی که بابات داده کادو بدی شوهرت ..

حالا یه عده میان میخورن ولی این نصیحتو از من گوش کن فردا پس فردا خودتو سرزنش نکنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایفون ۱۳ پرو

خوبه👌ولی بنظرم بهتره اون مبلغی که بابات بهت داده رو  رو نکنی و از اون مبلغی دستمزد غذا میگیری یه هدیه ای درحد توانت بگیری

و اون یک ماه آخررو هم بخاطر تولد نخواه بزار خودش میده