2777
2789

خانم ها من دوتا رفتار میگم بیینین کدومش انجام میدم خانم های بالای ۳۰ سال نظر بدن

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

خانم اول اخلاق مادرشوهرم رو میگم مادرشوهرم هرچی واسه خودش و خونه اش انتخاب کنه خودش با پسراش میره از اول همینطوری بوده خیلی کم پیش اومده به من در مورد فقط اونم لباس چند مورد گفته نظر بده حالا منم هز اول هرچی واسه خونه ام خریدم باید مادرشوهرم بود نظر میداد وگرنه قهر میکرد شدیدا ناراحت میشد 

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانم اول اخلاق مادرشوهرم رو میگم مادرشوهرم هرچی واسه خودش و خونه اش انتخاب کنه خودش با پسراش میره از ...

سوالتو که هنوز نمی‌دونم ولی تو این موقعیت ترجیح میدم کار خودمو بکنم و طرفم قهر کنه ، اصلا هم برام مهم نیست تو انتخابش ازم نظر نپرسه 🖐️ 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

بعد من دوتا بچه بدنیا اوردم شش ماه خونه نشین بودم شوهرم با مادرش گردش میرفت ولی من همیشه هرجا میرفتم باید با مادرشوهرم میرفتم الان یک سالی قضیه فرف کرده کم ترش کر م خودم با شوهرم اونم فقط داخل شهر باهم میریم تصمیم گرفتم منم هرجا رفتم جمعه ها وقتی میرم طبیعت خودم با شوهرم و بچه ها برم شوهرم رو راضی کنم با خانواده اش نره کار بدی میکنم گناهه به نظرتون

26 سالمه ولی دوس دارم بدونم حریان چیه😃

باشه سنتون خوبه لطف میکنیگ بخونین نظر بدین

من بودم اصلا اهمیت نمیدادمناراحت میشه که بشه انقدر ناراحت بشه تا کلا سر بشهنباید بها بدی بهش

منم همین فکرو میکنم شوهرم میگه تو نماز میخونی چله میکیری باطل میشه

درستش همینه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
بعد من دوتا بچه بدنیا اوردم شش ماه خونه نشین بودم شوهرم با مادرش گردش میرفت ولی من همیشه هرجا میرفتم ...

چه الکی ی عمر ب خودت احساس گناه یا عذاب وجدان دادی‌؟!!!

درستش همینه

نگو ک تا الان بعد دو تا بچه نمیدونستی ک شوهرت برای شما باید بیشتر وقت بذاره تا خانوادش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

منم همین فکرو میکنم شوهرم میگه تو نماز میخونی چله میکیری باطل میشه

شوهرت از دسته ادمایی ک ب اسم دین هزار گناه میکنن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس