2777
2789
عنوان

اعتراف میکنم

267 بازدید | 10 پست

اعتراف میکنم وقتی اضطرابم بالا میره، عصبانی میشم و الان بعد از یک ساعت پشیمانم ...

اعتراف میکنم این روزها وقتی‌ میگه دوستت دارم, باور نمیکنم دیگه ...

اعتراف میکنم عصبانیم از همسر، از خودم، از این شرایط، از اینکه آینده ام رو به موندن ِ اون‌ گره زدم عصبانیم ...

اعتراف میکنم حالمو اینجا خیلیا نمی فهمن و فقط چون برای آشنایی نمیشد گفت، اینجا گفتم...

اونهم با کلی سانسور و سربسته ... برای اینکه نخواستم بیشتر باز کنم چون اینجا هم از هر جمله ات دو روز دیگه پتک میکنن که بزنن توی سرت... کافیه نظری که میدی باب میلشون نباشه

حالم خوب نیست اصلا

یهو تمام ِ اون ترس ها اومده بالا انگار

پ.ن: دلم همون روزهایی رو میخواد که توی حیاط راه میرفتم و با صدای بلند فریدون مشیری می خوندم ..... همون دخترک ِ بی خیال اون روزها رو میخوام

پ.ن۲ : خوب بود اگر بابا بود.... کاش بود، و یه جور دیگه ای بود

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من متنو ادامه بدم ؟ 🥺

ادامه داری 

بده

من همینقدر رو اینجا میشد بنویسم که نوشتم

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

دقیقااا منم دیگه طاقتم طاق اومده خستهه شدم، مقصر اطرافیان هستن اما تو باید دهنت ببندی کلا هرچیه مقصر ...

حسمون مثل هم نیست 😅 مخصوصا که من دهنم و نمی بندم کلا

ولی هر چه می‌خواهد دل تنگت بگو .....

ادامه داری بدهمن همینقدر رو اینجا میشد بنویسم که نوشتم

اعتراف میکنم از زبون من : 

اعتراف میکنم حس بچه ای رو دارم که داره توی ساحل بازی میکنه ، داره قلعه شنی میسازه .. ستون هاش ، پرچم هاش ، پنجره هاش ؛ دونه دونه درستشون میکنم .. ولی هر دفعه یکی بهش لگد میزنه و از هم میپاشه . اعتراف میکنم من همون بچه ایم که داره کنار قلعه شنیش گریه میکنه ؛ اعتراف میکنم دیگه از ساختن قلعه های شنی خسته شدم ؛ اعتراف میکنم که بابت خراب شدنشون یه معذرت خواهیِ بزرگ نیاز دارم ؛ اعتراف میکنم ته دلم همیشه آرزو داشتم تهش قلعه قشنگ از آب در بیاد ولی در نیومد .. :)

[یک‌ جمله زیبا و فاخر و تا خرتناق پر از آرایه.]

اعتراف میکنم از زبون من : اعتراف میکنم حس بچه ای رو دارم که داره توی ساحل بازی میکنه ، داره قلعه شنی ...

عزیزم 🥲🥲🫂🫂🫂

اون کاربر شاد بهت فحش زشتی داد به نی نی یار بگو

ممنونم

آره دیدم

@niniyar‍ 

سلام شما الان لایکم کردید، آیا توهین زشت اون کاربر به اسم شااد رو هم دیدید یا اسکرین شو بذارم براتون ؟

به من که فحش داد ازش اسکرین نگرفتم و اونم پاک کرد.... ولی همون موقع برای یکی دیگه از کاربرها هم عینا همونو نوشت که ازش اسکرین شات دارم.... 

فحش جنسی به مادر .....

میخوام بدونم کاربر شااد تعلیق میشه یا همچنان با این فحش هست