2777
2789
عنوان

طلاق توافقی و پزشک قانونی

353 بازدید | 26 پست

من چرا نمیتونم ببینم جوابارو تو تاپیک قبلم 

گفتم میخوام جدا شم بعد رابطمون خیلی سطحی در حد ما...و خور...بوده میترسم اسیب ببینه بکارتم لطفا کمکم کنید 

و اینکه مهریه نخوامم این پروسه هست؟

پرنسس اقامون 👰👫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا اینکه تاپیکت نیسمهریه نخوای لازم نیس بریولی اگه بری باکره باشی نصف مهریه را میدن، نباشی کلش رو

شما تجربه داشتین؟

نه مهریه نمیخوام هیچ 

پرنسس اقامون 👰👫
مهریه نخوای لازم نیس بری پزشکی قانونین من متاهلم

همیشه پایدار باشید

در مورد اسیبم بنظرتون با رابطه سطحی بکارت اسیب میبینه ؟ما..لش و خوردن

پرنسس اقامون 👰👫
مهریه نخوای لازم نیس بری پزشکی قانونین من متاهلم

چه ربطی به مهریه داره؟؟؟ اتفاقا اونیکه بکارت داره میتونه از حق حبس بکارت استفاده کنه و کل مهریه رو درخواست کنه  برا افزایش اطلاعاتت لطفا توی گوگل جستجو کن.. 

پزشکی قانونی برا پاک کردن اسم همسر از شناسنامس که لگی دختر هستم و میخوام اسم همسرم از شناسنام حذف شه میفرستن پزشکی قانونی ولی بگی رابطه و دخول داشتیم نمیفرستن پزشکی قانونی چون اعتراف میکنی رابطه داشتی و قانون اسم همسر سابقو از شناسنامت پاک نمیکنه تا زکانیکه ازدواج جدید کنی و همسر جدیدت درخواست حذف نام همسر سابق رو از شناسنامه خانومش بده در اینصورت پاک میکنن..

چه ربطی به مهریه داره؟؟؟ اتفاقا اونیکه بکارت داره میتونه از حق حبس بکارت استفاده کنه و کل مهریه رو د ...

دوست عزیز میگه مهریه نمیخوام منم گفتم اگه بخوای میتونی بری و باکره باشی نصف رو میدن و نباشی کامل

اول بخون پیام های قبلی رو بعد دعوا کن

بعدش هم راجع به شناسنامه صحبتی نکرد که بخوام بهش توضیح بدم برای اون باید بره

دعا کنین سال دیگه استخدام آموزش و پرورش شم ✨️

دوست عزیز میگه مهریه نمیخوام منم گفتم اگه بخوای میتونی بری و باکره باشی نصف رو میدن و نباشی کاملاول ...

عزیز من دعوا نکردم و قصد جسارتم ندارم ولی اصرار داری به اشتباهت بابت همین نوشتم که توی گوگل سرچ کنی .. استارتر مشکلش مهریه نیس مشکلش پزشکی قانونی هس که هیچ ربطی به مهریه نداره و تنها در صورتیکه ادعا کنه دختره و درخواست حذف اسم همسرشو داشته باشه میفرستنش ..

عزیز من دعوا نکردم و قصد جسارتم ندارم ولی اصرار داری به اشتباهت بابت همین نوشتم که توی گوگل سرچ کنی ...

خب نخواسته درخواست بده اصلا مشکل استارتر اسم تو شناسنامه نیست چی داری میگی

دعا کنین سال دیگه استخدام آموزش و پرورش شم ✨️

همیشه پایدار باشیددر مورد اسیبم بنظرتون با رابطه سطحی بکارت اسیب میبینه ؟ما..لش و خوردن

نه آسیب نمیبینه

بعضی قاضیا پزشک قانونی نمیفرستند ولی اکثرا می‌فرستند بالاخره باید مشخص بشه دیگه اگر باکره باشه دختر بلافاصله میتونه اسم همسر سابق رو حذف کنه و نیاز به عده ای ازدواج بعدی نیست

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.