2777
2789
عنوان

ب نظرتون چطور 200 میلیون پول جمع کنم

204 بازدید | 11 پست

بچم خیلی خیلی دلش ماشین میخاد شوهرمم پول نمیده برا یه پراید معمولی که خیلی داغون نباشه حداقل باید 200 داشته باشیم

پسرم همه زندگیمه لطفا برای سلامتیش عاقبت بخیرش و خوش‌بختیش صلوات می‌فرستید؟ جز پسرم کسی رو ندارم‌ هر کس فرستاد بگه منم بفرستم براش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ات گواهینامه داره

بچم کوچیکه دلش میخاد ماهم ماشین داشته باشیم

پسرم همه زندگیمه لطفا برای سلامتیش عاقبت بخیرش و خوش‌بختیش صلوات می‌فرستید؟ جز پسرم کسی رو ندارم‌ هر کس فرستاد بگه منم بفرستم براش
اگر از پس قسط بر میای قرعه کشی یا وام باید برداری

نه متاسفانه

شغل ندارم

وام بردار، از شوهرت پول بگیر پس انداز کن یا طلا بخر طلای بدون اجرت به هرحال یا باید خودت یه درآمدی داشته باشی یا شوهرت پول بده

منم قصد دارم ۲٠۶ بخرم دارم طلا میخرم

بچم کوچیکه دلش میخاد ماهم ماشین داشته باشیم

چندسالش پسرتون 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم