2777
2789

خسته شدم همسریابی و اینا همه پایینتراز منن ، نمیشه قبول کنم چ کنم قبول کنم؟؟  خودم شرایط مالی و ظاهری و اجتماهیم و خانوادگی.. همه جوره بهتراز اونام ،  کیس ها خوب نیست خسته شدم 

دیگ چ کنم..

دیگه نمدونم چ کنم ..

ازدواجم جور شع

فقط اونایی ک میخان بگن ازدواج بده و از زندگی مجردی لڋت ببر و .. ما شوهرکردیم چیشد و..  ازینانگید مرسی

فقط خوشبخت ها ک همسراشون دوسدارن و راضی ان بگن انرژی مثبت بگیریم

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

چن سالته ؟کدوم شهری ؟ اعتقاداتت چطوره

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل تو

ولی دیگه خودم رو زدم به بیخیالی

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
خب با پایین تر از خودت ازدواج کن

دیگ خیییلی زیر صفرهستن   یجورایی دیگه ممکنه مشکل و جدایی بشه

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
منم کسی که بپسندم قسمتم نشد به کسی که زیاد باهاش حال نمیکنم راضی شدم

خیلی سحت

شرایطت چیاس

هیچ

چند سالته و کجایی هستی؟

جنوبی

خب با پایین تر از خودت ازدواج کن

دکتر Alok Kanojia گفته:

هیچ دختر بچه ای رو نمی تونی پیدا کنی که آرزو کنه با مردی که شرایط کمتر از خودش داره ازدواج کنه. خانم ها نمی تونند با کمتر از خودشون ازدواج کنند. 

آقایون برعکس هستند. دکترای فیزیک با گارسون مهربون رستوران ازدواج می کنه.

معمولا خانم ها چنین چیزی رو قبول نمی کنند. تجربه خواستگاری خودم هم، این رو نشونم داد.