2777
2789
عنوان

خانما یه لحظه بیاید

74 بازدید | 2 پست

سلام بچه ها خوبید

من ۲۱سالمه ۷۸کیلوام ۴سال درگیر کنکورم وخیلی استرس داشتم از همون سال یازدهم که درگیر استرس کنکور شدم پریودم نامنظم شد وشش ماهی یکبار پریود میشم 

ولی الان واقعا نگرانم که درگیر یاسه زود رس بشم 

چیکارکنم که پریود بشم توروخدا اگه تجربه ای دارید بهم بگید من شبا خیلییی دیر میخوابم ساعت۴یا۵ می‌خوابم 

اصلا ورزش ندارم تحرکم خیلییی کمه و بستنی خانواده میگیرم خودم تنها میخورم 

اگه میشه بهم بگید چیکار کنم 

و اینکه دکتر بهم دارم داده

داروهام:گلای-وانس ،Qualifol, ozeele,

و اینکه من چندماه نخوردم الان شروع کنم بخورم پریود میشم؟

خیلی میترسم یاسه زودرس بشم

یائسه زود رس نمیشی شما احتمال زیاد تنبلی تخمدان داری سریعتر برو دکتر ، ورزش و رژیم رو شروع کن و غذاهای سالم بخور شیرینی جات و فست فود رو حذف کن باید وزنت رو کم کنی اوکی میشی

باید حتما هرماه پریود بشی خطرناک و خدایی نکرده باعث بیماری های خطرناکتر میشه

فقط 36 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.