2777
2789

عزیزم باید قبل از اینکه از مرز رد بشی رومینگ تو فعال کنید و بسته های رومینگ ایرانسل یا همراه اول بخرید تو ایرانسل من یا همراه من بسته های ترکیبی  پیشنهادی رومینگ هست بسته به مصرفتون که بیشتر مکالمه نیاز دارید یا نت یا پیامک یکی از بسته ها رو انتخاب کنید

گفتن از حقیقت اون هم درست زمانی که به ضررته عین شرافته ....اینطور نیست؟!

ضمن اینکه روبیکا و بله ایام اربعین رایگانه فکر کنم یعنی از اینا استفاده کنید از بسته تون کم نمیشه می تونید با اینا تماس تصویری بگیرید یا تماس صوتی یا پیام بگذارید برای عزیزانتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رضاپور:

همراه اول برای زائران اربعین در عراق بسته‌های رومینگ ویژه‌ای ارائه می‌دهد. این بسته‌ها شامل اینترنت، مکالمه و پیامک هستند و از طریق اپلیکیشن همراه من، فروشگاه آنلاین همراه اول (shop.mci.ir) و کد دستوری #۴۰۱ فعال می‌شوند. همچنین، با فعال‌سازی این بسته‌ها، امکان برقراری و دریافت تماس با ایران و عراق و همچنین ارسال رایگان پیامک به داخل ایران فراهم می‌شود.

نحوه فعال‌سازی رومینگ همراه اول در عراق:

1. فعال‌سازی رومینگ:

برای فعال‌سازی رومینگ، می‌توانید از کد دستوری #۲۹۱۱۰ (ستاره ده ستاره دویست و نود و یک مربع) استفاده کنید و گزینه فعال‌سازی را انتخاب کنید.

2. انتخاب و فعال‌سازی بسته:

پس از فعال‌سازی رومینگ، می‌توانید از طریق اپلیکیشن همراه من، فروشگاه آنلاین همراه اول یا کد دستوری #۴۰۱ (ستاره یک ستاره چهل مربع) بسته رومینگ مورد نظر خود را انتخاب و فعال کنید.

3. بسته‌های ویژه اربعین:

همراه اول بسته‌های ویژه‌ای برای زائران اربعین در نظر گرفته است که شامل اینترنت، مکالمه و پیامک هستند و از طریق سامانه سماح نیز قابل فعال‌سازی هستند.

4. اتصال به اپراتورهای عراقی:

با استفاده از رومینگ همراه اول، می‌توانید بدون نیاز به تعویض سیم‌کارت یا پرداخت ارزی، به سه اپراتور عراقی (زین، آسیاسل و کورک) متصل شوید.

مزایای استفاده از رومینگ همراه اول در عراق:

دسترسی به اینترنت و خدمات بانکی:

با فعال‌سازی بسته‌های رومینگ، می‌توانید به اینترنت و خدمات بانکی داخلی و همچنین شبکه‌های اجتماعی دسترسی داشته باشید.

دریافت رایگان پیامک:

امکان دریافت رایگان پیامک‌های مهم مانند رمز دوم بانکی وجود دارد.

ارتباط با ایران و عراق:

امکان برقراری تماس و ارسال پیامک به ایران و عراق فراهم است.

سهولت استفاده:

با فعال‌سازی رومینگ، نیازی به تعویض سیم‌کارت یا پرداخت ارزی برای استفاده از خدمات اپراتورهای عراقی نیست.

بسته‌های پیشنهادی همراه اول برای اربعین:

بسته ۳۰۰ مگابایتی: با اعتبار ۷ روز و قیمت ۱۲۰ هزار تومان.

بسته ۱ گیگابایتی: با اعتبار ۷ روز و قیمت ۲۹۰ هزار تومان.

بسته ۲ گیگابایتی + ۲۰ دقیقه مکالمه + ۲۰ پیامک: با اعتبار ۷ روز و قیمت ۴۵۰ هزار تومان.

بسته ۵ گیگابایتی: با اعتبار ۱۴ روز و قیمت ۵۹۰ هزار تومان.

بسته مقرون به صرفه: شامل ۳۰ دقیقه مکالمه و ۳۰ پیامک با قیمت ۲۵۰ هزار تومان.

رومینگ ایرانسل در عراق فعال است و تعرفه‌های ویژه‌ای برای زائران اربعین در نظر گرفته شده است. شما می‌توانید از طریق اپراتورهای عراقی Zain و AsiaCell از خدمات تماس، پیامک و اینترنت استفاده کنید.

فعالسازی رومینگ:

از طریق اپلیکیشن ایرانسل من:

وارد اپلیکیشن شده و در بخش خدمات، گزینه رومینگ را انتخاب و فعال کنید.

از طریق کد دستوری:

با شماره‌گیری #۷۰* از خط ایرانسل یا ۰۹۳۷۷۰۰۰۰۰۰ از سایر خطوط، با پشتیبانی ایرانسل تماس بگیرید و درخواست فعال‌سازی رومینگ کنید.

تعرفه‌ها و بسته‌ها:

تعرفه‌های آزاد:

تعرفه‌های آزاد برای مکالمه، پیامک و اینترنت در عراق وجود دارد که می‌توانید از طریق سایت یا اپلیکیشن ایرانسل از آنها مطلع شوید.

بسته‌های رومینگ:

ایرانسل بسته‌های ویژه‌ای برای زائران اربعین در عراق ارائه می‌دهد که شامل حجم اینترنت، دقیقه مکالمه و پیامک با قیمت‌های مناسب هستند.

تعرفه‌های تخفیفی:

ایرانسل برای اپراتورهای عراقی Zain و AsiaCell تعرفه‌های تخفیفی ویژه‌ای برای اینترنت در نظر گرفته است.

هزینه رومینگ:

هزینه تماس ورودی و خروجی بر اساس دقیقه و از زمان شروع مکالمه محاسبه می‌شود. دریافت پیامک رایگان است.

نکات مهم:

هنگام استفاده از اینترنت رومینگ، حتماً از غیرفعال بودن به‌روزرسانی خودکار و موارد مشابه در اپلیکیشن‌های خود اطمینان حاصل کنید.

برای تماس با شماره‌های ایرانی از خارج از کشور، پیش از شماره مشترک، کد ۰۰۹۸ را شماره‌گیری کنید.

پیشنهاد می‌شود قبل از سفر، بسته‌های رومینگ ایرانسل را فعال کنید تا از هزینه‌های اضافی جلوگیری شود.