2777
2789
عنوان

فیزیوتراپی پرستیژ داره ❓❓❓

141 بازدید | 7 پست

من از اولش دلم میخواست دکتر بشم

اما الان می بینم که خیلی با روحیاتم سازگار نیست

از نظر عموم مردم جامعه 

جایگاه اجتماعی فیزیوتراپ چطوره؟

خیلی از پزشک پایین تره ؟؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه به هم احتیاج داریم

کسی از دیگری بالاتر و پایین تر نیست

هر کدوم نباشیم دنیا میلنگه

پزشکی سخته همش تحقیق و پژوهش داره همش باید علمت رو به روز کنی کلاس شرکت کنی تخصص بگیری 

تا آخر عمرت سرگرم درسی و مقاله های جدید

ولی فیزیوتراپی کمتر زحمت میبره و به نظرم با این بی تحرکیه جامعه نسبت به قبل مراجعه کننده هاش بیشتر بشه

داره

به نظر من هر شغل مفیدی که براش شخص سال ها زحمت میکشه پرستیژ داره 

پزشک و مهندس و این چیزام نداره فقط بین مردم که افق دیدشون پایین تره مقایسه میشن 

الان خارجیا بچشون رو گاها مجبور میکنن برن سمت رشته هایی مثل اقتصاد و مدیریت و بازرگانی و نفت و.. این چیزا چون ارزشمند ترین و کلیدی ترین پست های هر کشور رو از ان خودشون میتونن بکنن ،،این رو توی یک مصاحبه از یک اقتصاد دان امریکایی دیدم

مهندسی و پزشکی رو هم برای دانشجوهای خارجی هموار میکنن ولی به جاش پست های مهم رو میدن به نیتیو های خودشون غالبا