سخنان_دکترهلاکویی🔵 بیخودی آدمها رو دائما به دادگاه ذهنتون نکشید و محاکمه نکنید که مثلا : چرا فلانی ...
نفرت و زهر پاشیدن به ادمی که هیچ کاری باهات نکرده راه ها و ذوش بستن گره انداختن تو کاراش روانیش کردن هزار و یه حرف بارش کردن اینا چی؟چجوری توقع نداشته باشم وقتی میبینم داره چه بلایی سرم میاره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نمیخوام اینجوری کنمنمیدونم چجوری باهاش رفتار کنم من خیلی دلم باهاش صاف بود خیلی میخواستمش ولی اون از ...
کارما یادش نمیره بیخیال باش فاصله بگیر هروقت کور و کر شدی پخته میشی
یکبار تو اتوبوس یک خانمی به من گفت اگر میخای موفق باشی فکر کن ندیدی نشنیدی بعد گفت این پوست صورت منو ببین پر از لکه و منافذ باز بود گفت درس بگیر بی محلی بهترین سیاست دنیاس فقط لبخند مبهم بزن و هر وقت دیدیش مستقیم به پیشونیش زل بزن تکنیک زمین کوبیدن آدما با زبان بدن