2777
2789

بوده که دقیقا دقیقا همون چیزی که میخاد جذب کنه؟

لطفا اگر اعتقاد ندارید یا هرچیزی کامنت نزارید ❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همسر نمیخام و جذب هم نکردم اما خیلیا خیییلیا تو همین نی نی سایت دیدم جذب کردن

باید جهان را بهتر از آنچه تحویل گرفته‌ای تحویل بدهی٬خواه با فرزندی خوب یا باغچه‌ای سرسبز؛اگر فقط یک نفر با بودن تو ساده‌تر نفس کشید، یعنی تو موفق شده‌ای ...🤍🌱

دوستم دوران دبیرستانم عاشق خداداد عزیزی بود میگفت خدایا یه شوهر بهم بده فوتبالیست باشه به استرالیا گل بزنه منم بدوووم بغلش کنم و خوشحالی کنم 

یه شوهر گیرش اومد فقط قیافش شکل خداداده

دخترعمم همسرشو دقیقا از همین راه جذب کرد

حتی تک ب تک چیزهایی که راجب زندگیش خواسته بود جذب کرد

فقط ب قول خودش ی سری ویژگیها رو یادش رفت با جزئیات بگه و خب الان داره عذاب میکشه از بابتشون 

ب قول اون جمله معروفه،حتما پتانسیلشو داشتی که میل رسیدن بهش نو دلت و ارزوی داشتنش تو سرت قرار گرفته

دل تو جنس یه الماس☺️💎ارزشت بیشتر از اینهاست👑💍💄❤️زمانه بر سر جنگ است یا علی مددی🇮🇷کشورم رو به هیچ مادر به خطایی نمیدم🇮🇷❤️فاطیما❤ذهن انسانی همیشه از تغییر های بزرگ و ناگهانی میترسد!اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)

جزئیات مثلا چجوری من سر همین جزئیات گیر کردم

مثلا خیلی تاکید وار همیشه میگفت پولدار باشه

ولی نخواسته بود که همزمان دست و دلباز هم باشه،نخواسته بود که حسابی خرج کنه برای خانومش

پولدار هست،ولی اونقدری که جمع کردن پول براش مهمه،خرج کردن،بخصوص برای همسرش براش مهم نیست

دل تو جنس یه الماس☺️💎ارزشت بیشتر از اینهاست👑💍💄❤️زمانه بر سر جنگ است یا علی مددی🇮🇷کشورم رو به هیچ مادر به خطایی نمیدم🇮🇷❤️فاطیما❤ذهن انسانی همیشه از تغییر های بزرگ و ناگهانی میترسد!اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)