2777
2789
عنوان

مدرسه شاهد لطفاااا بیاید بخونید

94 بازدید | 13 پست

من شاهد درس میخوندم فقط فیزیکمو ۱۴ شدم مدرسمون گفت کسایی که زیر ۱۵ گرفتن (فرقی نداره تجدید شدن یانه) حتما حتما باید کلاس تقویتی اون درسو که ۶ تا جلسس رو شرکت کنن جلسه ای ۴۰ تومنه علاوه بر اون شهریور باید بیان همراه تجدیدیا امتحان بدن و بالای ۱۵ بگیرم وگرنه ثبت نامشون نمیکنیم . (سطح تدریسشون واقعا متوسطه) از اونور یه مدرسه عادی هس نزدیک خونمون شنیدم قبولی پزشکی هم داده سطح تدریسو نمیدونم . خودم دوست ندارم تابستونم هدر بره برا کلاسای تقویتی ای که فقط کتابو توضیح میدن حداقل میشینم تو خونه کنکوری میخونم . بنظرتون چیکار کنم؟؟؟؟ بمونم همین مدرسه رو؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خبب دختر دارم میگم تو سالیانت بالای ۱۵ شدی بازم باید امتحان بدی؟

اره باید برم امتحان بدم اجباریه تازه امتحانو میتونم هضم کنم کلاس تقویتی چرت و پرتشونو باید واسه چی برم اخه استاداش از معلمای خودمونم بدترن 

منم شاهد میرم اینطور نیست شاید دهمی هستی و نهایی نبوده سخت میگیره؟

فقط برا دهما نیس برا همه پایه ها اینجورین اصلا درکشون نمیکنممم حداقل اگه سطح تدریسشون خیلی خوب بود اینجوری میکردن یچیزی 

اره باید برم امتحان بدم اجباریه تازه امتحانو میتونم هضم کنم کلاس تقویتی چرت و پرتشونو باید واسه چی ب ...

من یازدهم رفتم میگفتم اجباریه اجباریه ولی تهش خیلیا نیومدن هیچکاریم نتونست بکنه 

الانم واسه دوازدهم قراره بزار واسه کسیکه تجدید اورده اون درس کلاسش اجباریه من احمق خودم یه درسو افتادن میخوام تبصره اینا بزنم نمیدونم چطور غرورم نمیزاره پاشم تابستون امتحان بدم 😑

من یازدهم رفتم میگفتم اجباریه اجباریه ولی تهش خیلیا نیومدن هیچکاریم نتونست بکنه الانم واسه دوازدهم ق ...

معلم تقویتی هاشونو دیدم اصلا خوب نیستن معلم مدرسه خودمون که اصلا خوب نیست از اینا بهتره . معلمای شما خوبن؟ 

معلم تقویتی هاشونو دیدم اصلا خوب نیستن معلم مدرسه خودمون که اصلا خوب نیست از اینا بهتره . معلمای شما ...

معلمای عمومیمون خوبن و تخصصیم  فقط دبیر زیست خوب نبود اونم یهویی دبیر دهممون ول کرد رفت وگرنه تیم دبیرا خوب بودن جز زیست یازده

ما مدرسمون خوبه من نهاییو گند زدم چون درسو ول کرده بودم به دلایل مختلف تقصیر دبیرو مدیر نبود خودم گند زدم حتی تو فرجه امتحاناتم نخونده رفتم 😑

معلمای عمومیمون خوبن و تخصصیم فقط دبیر زیست خوب نبود اونم یهویی دبیر دهممون ول کرد رفت وگرنه تیم دب ...

برای منم دبیرای عمومی خیلی خوب بودن ولی تخصصی اصلا نه مخصوصا شیمی😑💔

ایشالا بعدا جبران‌ میکنی

موفق باشی عزیزم