2777
2789
عنوان

رژیم خیار اب

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 24 پست
گرفتی خودت ؟تأثیر داره افت فشار نداره

نکات بخون فشار نیار بخودت تحت هیچ شرایطی فشار نیار قرار نیس فقط خیار اب ماست خیار بخوری دختر خوب🤪

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
خواستن توانستن

اون که بله 

ایشالا بتونم ممنونم

تاپیکتون خیلی مفید بود حتما ازش استفاده میکنم 🤍🎀🫂

شکرت خدای من♥️خیلی دوست دارم خدا♥️ازت بابت تک تک نعمت‌هایی که بهمون عطا کردی ممنونم،الهی قربونت برم♥️ خدایا همه رو به آرزوشون و آنچه که خیر و مصلحت شونه برسون🤍ما زنده ایم،مثلِ امید.....قابل توجه کارآگاهان محترم سایت:کاربر جدید نیستم،چند سال خواننده خاموش بودم😁چند بارم تعلیق شدم👀از نظر من😌:زنِ ایرونی تکهههه خوشگلوووو بااا نمکههه😉🥰 ولی جدی اگه تو دنیا بجز زن یه موجودیو پیدا کردی که در عین ظرافت و خوشگل موشگلی 🤌🎀🤭 بینهاااایییت قوی هم باشه🥲🤍منو در جریان بزار🙏 همینکه عقاید خیلی از هم نسلامو ندارم راضیم از خودم😇🎀عاشق این خاکم💚🤍❤️و بنظرم مهمترین داراییِ یه آدم داشتنِ خاک و ریشه ست🤍و در آخر باید بگم که درخواست دوستی قبول نمیکنم،ممنونم که احترام میزارید 🙏✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اجیلی ک انتخاب میکنید شامل مغز بادوم گردو و پسته باشه این ۳ مغز هم تقویتی هم سیر کنندس هم انرژی بدنتون تامین میکنه 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

وعده نوشیدنی سیر کننده مثل شیر موز و شیرخرما تاثیر خوبی داره و حسابی سیرتون میکنه

خوب میرسیم ب موز 

موزه میوه ای ک گرم بخاطر فیبر بالایی ک دار در کنار میوه هایی مثل خیار توت فرنگی کامل سیرتون میکنه و یک میان وعده خیلی قوی

شیرموزتون حاوی مغزه گردو باشه حتما این ترکیب میتونید گاهی برا شام یا ناهار یا میان وعدتون استفاده کنید اینقدر خوبه این ترکیب ک سرزندتون میکنه

مکمل هایی ک کمک میکنه بتون توی سبک زندگی و رژیم مناسب و تنظیم هورموناتون

قبل توضیح این بگم مکمل گاهی وقتا احساس گشنگی بهتون میده ممکن ضعف براتون بیاره پیش میاد 

شما مکملی ک میخواین استفاده کنید فقط برای یک روز استفاده کنید مثلا ویتامین ای ۱ روز مشخص کنید سرهمون روز بخورین

مکمل های تقویتی مثل مولتی ویتامین ۲ روز یک بار یا ۳ روز یک بار مصرف کنید قرص اهنی ک مصرف میکنید ۲ روز یک بار یا ۱ روز در میون باشه

مرغ ابپز و سالاد زیاد بخورین

هفته ۶ هستم برا لاغری هفته ۶ بارژیم لاغری هندونه که کالری کم بدون چربی و سیر کنندس شروع کردم

۵ روز اول فقط هندونه خوردم ورزش کردم سرکار رفتم و تواین ۵ روز شاهد لاغری ۳ کیلو شدم

از وزن ۷۰ کیلو رسیدم ۶۰ کیلو بدون اینکه ب خودم فشار بیارم وزن پایین اوردم