2777
2789

سه ماهه عقدیم 

والا ما قراره با سختی پول بذاریم رو هم دوتایی داریم کار میکنم که یه خونه بخریم

چند روز پیش رفته بودم خونشون مامان باباش میگفتن خونه پایین شهر نخرید رهن کنید ی جای خوب تا بایابزرگت سال دیگه ارث بده خونه بخریم براتون

حالاجالب اینه  با بابابزرگش س ساله قهرن و چندین ساله منتظرن بابابزرگه پول بده😀

خودشون هیچچچچی جمع نکردن برا یدونه بچشون فقط منتظرن از سه جا پول برسه

نشستن بمیره بعد پول بهشون برسه باباش سی سال هنوز هیچی ندارم میخواد ماام عین خودش بدبخت کنه

ولی ما کار خودمونمو‌ میکنیم منم قرارع طلا بفروشم

هر چی این مدت کار کردم بذاریم رو هم س ماه بلوکه کنیم وام بگیریم هر جور شده می‌خریم...مامانش می‌گفت اونجا خونه هاش 15سال ساخته سوسک داره ی جای خوب رهن کنید

چون من تو مهریه م س دنگ خونس می‌ترسه ما خونه بخریم

ولی ما کار خودمونو میکنیم چون الان پول دستمونه بعدا نیست..

میخواد ناراحت بشن می‌خوان نشن

نظر شما چیه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خوبی می کنی ولی شما هیچی نگو از قول شوهرت حرف بز که سرلج نیفتن . بخر بعد بگو موقت خریدیم اگر خوب نبود می فروشیم میریم رهن می کنیم

درخت را به نام برگ🍀 بهار را به نام گل🌺 و مرا به نام کوچکم صدا بزن🧕کاربری قبلی Nasima89@

فقط بخرید وبعد بهشون بگید..یا دیدید ناجورن..بخر بده رهن جایی دیگه برید اجاره..که نفهمن

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

سه دنگ که قطعا برا خودته چون داری پول میذاری. اون سه دنگ شوهرت مختاره که بهت بره جای مهریت یا نه. مراقب باش سه دنگ خودتو جای مهریت قالب نکنن

درخت را به نام برگ🍀 بهار را به نام گل🌺 و مرا به نام کوچکم صدا بزن🧕کاربری قبلی Nasima89@