2777
2789
عنوان

منو با کاربری دیگه اشتباه گرفتید😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 19 پست
فعلا ک کاریش ندارم ولی مثلا قیضه فیک هام میشه میدونم ک آخرش دست به جون فتا شدم دست برداشت طرف

چرا فکر کردید ما یه نفر هستیم ؟؟؟

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت💔

کاش شما بودید نمبذاشتید دوستانتون اینقدر تند برن

من نت ندارم سمت صب....اصلا نبودم ندیدم ولی دوستامم تا عصبی نشن کاری ب کسی ندارن...هنو خودم کامل درجریان نیستم چی شده

https://daigo.ir/secret/31490434228 A❤️❤️ یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون خانمی م که بهش توهین کردیداز همه دخترای سایت ،در وقار یه سر وگردن بالاتره ،خدا شاهده ،خدا شاهده ...

اون خانوم حقی نداشت در جایی ک به من توهین شده بیاد و دفاع کنه

همه کاربرها هم داشتن اعلام میکردن دفاعش از آقایون رو

به هر حال به رفیقت بگو نبینمش دیگه اطرافم 

یه نگاه بندازه توی تاپیک هام میبینه ک من اعصاب ندارم و حوصله جرو بحث ندارم امروز خودش اول شروع کرد و میتونست قبل اینکه تاپیک بزنم معذرت بخواد نه اینکه لاتیشو پر کنه

دفعه دیگه همه کاربری های خودش و اطرافیانش رو میدم به نی نی یار یا چک کنه تا تعلیق بشن

یا با پلیس فتا در میون میزارم مزاحمت هاشو

ن‍‌ه اخ‍‌ل‍‌اق دارم 🙂ن‍‌ه ح‍‌وص‍‌ل‍‌ه 🙃 ن‍‌ه اع‍‌ص‍‌اب 🤕 ک‍‌ل‍‌ا ک‍‌ن‍‌س‍‌ل‍‌م!☹       پس بازی نکنید با اعصاب نداشتم🙂🙂🙂

من نت ندارم سمت صب....اصلا نبودم ندیدم ولی دوستامم تا عصبی نشن کاری ب کسی ندارن...هنو خودم کامل درجر ...

منم در جریان نیستم 

فقط دیدم بعضیا منو اشتباه گرفتن

اون خانوم حقی نداشت در جایی ک به من توهین شده بیاد و دفاع کنههمه کاربرها هم داشتن اعلام میکردن دفاعش ...

هر جور مختارید 

خواستم بگم من ،اون نیستم