2777
2789
عنوان

رانندگی با پرشیا

96 بازدید | 15 پست

من پنج ساله رانندگی میکنم با پراید 

خیلی دست فرمون خوب شده 

اتوبان توی ترافیک توی شب همه جا رفتم 

آلان که پراید فروختیم پرشیا گرفتیم میترسم سوار بشم 

همش میگم نکنه بزنم و اینکه بزرگه 

میشه تجربیات خودتون بگید 

اینم همونه دوباربشین میاددستت

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راننده های پرشیا فاز خاصی دارن ،انگار خیلی راننده هستن ،مثلا عشق ماشین هستن ،اصلا ی مدلی رانندگی میکنن،ایشالا ک شما اینطور نیستی ،ماشین بزرگی هم نیست معمولیع

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

راننده های پرشیا فاز خاصی دارن ،انگار خیلی راننده هستن ،مثلا عشق ماشین هستن ،اصلا ی مدلی رانندگی میک ...

من همچین حسی نداشتم  نسبت به اونایکه پرشیا دارن 

من همچین حسی نداشتم نسبت به اونایکه پرشیا دارن

من راننده ها رو موقع رانندگی تحلیل میکنم ،و خیلی توجه میکنم به حرکاتشون ،

راننده های پرشیا فاز خاصی دارن ،انگار خیلی راننده هستن ،مثلا عشق ماشین هستن ،اصلا ی مدلی رانندگی میک ...

من خودم حس میکنم واسه خانومها ماشین خوبی نیست 

من خودم حس میکنم واسه خانومها ماشین خوبی نیست

نه اینطور نیس ،ی ماشین با یک اندازه کاملا معمولی .مث بقیه ماشینهاس

آنقدر با پراید راحت بودم الان ترس افتاده توی جونم😀

نه کاری نداره حق داری الان میگی بزرگه  میزنم جایی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

فک کنن خیلی با غرور رانندگی مبکنن😁

میگم یه جوری هستن ،مثلا میان خیلی نزدیک به ماشینت میرم ادعای رانندگی دارن ،مثلا ال نودی ها مدل رانندگی با احتیاط دارن ولی اغلب میمالن ،پراید انگار قصد خودکشی داره و چیزی برای از دست دادن ندارن 

نه اینطور نیس ،ی ماشین با یک اندازه کاملا معمولی .مث بقیه ماشینهاس

خیلی یغور به نظر میاد باید ترس بذارم کنار بشینم 

چون یه مدت با پراید کارامو انجام می‌دادم الان لنگ موندم 

سختم میاد با اسنپ برم جایی

خیلی یغور به نظر میاد باید ترس بذارم کنار بشینم چون یه مدت با پراید کارامو انجام می‌دادم الان لنگ مو ...

چیزی نیس عادی میشه.

شوهرم ک‌ماشینو عوض کرد نشستم توش ترسیدم ،عین کابین خلبان بود ،بالای سرم درد گرفت ،گفتم نمیتونم ،گفت چیزی نیس ،عادت می‌کنی ،و واقعا هم عادت کردم ،خودش نشست کنارم گفت آروم حرکت کن ،و تمااام 

چیزی نیس عادی میشه.شوهرم ک‌ماشینو عوض کرد نشستم توش ترسیدم ،عین کابین خلبان بود ،بالای سرم درد گرفت ...

چقدر خوب 👍 

من یکی دوسال پیش  پرشیا یکی رو سوار شدم واای چقدر با دنده مشکل داشتم یعنی خیلی روان‌تر از پراید بود مثلا اومدم ۲ برم رفتم ۴ .همشم خاموش میکردم

چقدر طول کشید عادی بشه؟