2777
2789
عنوان

دخترم سینه ام را نمی گیرد چه کنم

163 بازدید | 17 پست

سلام دوستان تو رو خدا کمک کنید دخترم بیست و هشت روزه است از چهار روزگی سینه را نمی گیرد همش گریه میکند و از سینه فراری اما الان دو روزه کلا نمیگیرد سینه هام درد میکند میترسم شیرم خشک شود خواهش

تعداد رای : 3
نظرسنجی
شیر
2
66%
شیردهی
1
33%
سلام دوستان میشه واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستید                                     یک بهار یک تابستان یک پاییز و یک زمستان را در پیش داری بعد از این فصلها همه چیز این دنیا تکراری است دخترکم به غیر از مهربانی همیشه مهربان باش مهربانم                                      تیکر یکسالگی دخترم مهرانا است میشه واسه سلامتی خودش و ابجی اش فاطمه دعا کنید ممنون 😢😢😭😭

برای اینکه شیرت خشک نشه حتما با حوصله شیرتو بدوش با دست حتما 

شیرو با قطره چکون یا قاشق بده

شیشه نده

و حوصله داشته باش

خدایا ممنون بابت هدیه قشنگت امیدوارم لایق بوده باشم  .همه در انتظارا رو از صمیم قلبم دعا میکنم   

متاسفانه خيليا اينجورين عزيزم جديدا انگار مد شده از ٣تابچه ١نميگيره

نميخوام بترسونمت ولي پسرمنم اينجوري بود نگرفت و متاسفانه شيرخشكي شد

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برای اینکه شیرت خشک نشه از شیردوش استفاده کن. تا حالا از رابط سینه برای شیردادن استفاده کردی؟ حتما ی مشکلی هست. 

من تنها یک درد و رنج را می شناسم و آن درد تبدیل نشدن به چیزی است که تواناییش را داریم ...

من پسرم اولش شیرمو خورد از ماه سوم به بعد دیگه نخورد البته من تیروئید کم کارم و شیرم خیلی کم بود مجبور شدم شیرخشک بهش بدم و خیلی غصه خوردم اما چاره ای نداشتم 

خبرت هست که از خویشخبر نیست مرا...گذری کن که ز غم راهگذر نیست مرا

من یکی از بستگانمون 11 ماه با قاشق و قطره چکون به بچش شیر داد فقط و فقط حوصله و پشتکار داشت

خدایا ممنون بابت هدیه قشنگت امیدوارم لایق بوده باشم  .همه در انتظارا رو از صمیم قلبم دعا میکنم   

پسر منم ایجو بود،باور کن تو بیمارستان پرستار ها پدرم و در اوردن،فک میکردن چون مخام شیر خشک ب بچم بدم،خودم کوتاهی میکنم.آخ مگ مغز خر خورده بودم،هر کاررررررررری کردیم سینمو نگرفت،از هر راهی رفتیم نشد ک نشد،مرغ پسرم ی پا داشت،سینه هام ب قدری بزرگ شدن ک....فک کنم تو اون چن روز عذاب جهنم رو دیدم،خییییییلی سخت بود تا 30روز با شیر دوش بهش شیر دادم ،بعدش دیگه درد سینه هام بد تر شد،مجبووووورا شیر خشک دادیم

الهامم(می تونید الی صدام کنید)
من یکی از بستگانمون 11 ماه با قاشق و قطره چکون به بچش شیر داد فقط و فقط حوصله و پشتکار داشت

منم چون شيرمو نخورد خيلي كم بود تا دوماه ٣٠سي سي ميدوشيدم با شيشه ميدام بهش روزي دوبار

واي يادم نميره چقد عذاب روحي بود برام😭😭😭😭😭

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔

پسر منم سینه مو کلا نگرفت. چهل روز دوشیدم تو شیشه خورد بعدش هم با کلی ارامش بهش شیر خشک دادم و زاحت شدم. هیچ مشکلی هم خدا رو شکر نداره. چرا انقدر از شیر خشک میترسید؟واقعا شیری که بخواد با استرس بخوره بدرد میخوره؟

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
عزیزم برای اینکه شیرت خشک نشه از شیردوش استفاده کن. تا حالا از رابط سینه برای شیردادن استفاده کردی؟ ...

نمشه خانومی،شیر دوش تا ی مدت از سینه شیر میاره،رفته رفته ک شیر کم میشه آدم اذیت میشه چون خود من واقعععا خیلی تلاش کردم،من از رابط هم استفاده کردم،اصلا نگرفت

الهامم(می تونید الی صدام کنید)
منم چون شيرمو نخورد خيلي كم بود تا دوماه ٣٠سي سي ميدوشيدم با شيشه ميدام بهش روزي دوبار واي يادم نمي ...

اره سخته واقعا