2777
2789
عنوان

ازکارمندی انصراف بدم میتونم ازمون بانک شرکت کنم ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 66 پست
هر ازمونی دادم قبول شدم .قبلا ازمون قضاوت و ازمون وکالت هم قبول شدم یه مدت رفتم بعد انصراف دادم

دمت گرم چجوری میخونی مگخ

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سن خاصی نداره اگر مثل معلمی نباشه چون استخدامی معلمی تعهد میدی که تا چند سال باید کار کنی بعد میتونی ...

برای کارمندی ۵ سال تعهد دادم الان ۵ سالم تموم شد. سردفتری هیچی نخوندم تازه زایمان کرده بودم . ازمون راحت بود پذیرش بالا .‌میگن اشباع شده . هر سال استان گیلان ۲۰۰ نفر جذب میکرد اخیرا

میدونی تا چ سنی میشه ازمون داد ؟میگم ازسنم نگذره. اخه ۷۲ ای ام

تو مفاد ثبت نامش زده

واسه بانک رو اطلاعی ندارم

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

قبلا وکیل بودم بنیه مالیم ضعیف بود برای دفتر وکالت زدن . سال اول انصراف دادم کارمندی رفتم .کارمندی ه ...

تورو خدا بگو چطوری میخونب ک قبول میشی

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

قبلا وکیل بودم بنیه مالیم ضعیف بود برای دفتر وکالت زدن . سال اول انصراف دادم کارمندی رفتم .کارمندی ه ...

تو بانک که بدتر از بالادست ورییس حرف میشنوی ب اضافع اینکه باید به بازرس هم جواب پس بدی