2777
2789

خیلی تحت فشارم نمیدونم چیکار کنم . الان کارمندم . باید تا فردا تصمیم بگیرم سردفتری رو انتخاب کنم و از کارمندی انصراف بدم یا نه . ازمون و صاحبه و اختبار قبول شدم الان اخرشه باید تصمیمم رو بگیرم . ولی خیلی مرددم . هم بنیه مالیم ضعیفه برای دفترخونه زدن ‌ . باید خونه و ماشینمو بفروشم برم مستاجری و دفترخونه بزنم . یا نهایتش یه خونه منطقه پایین بخرم و بقیه پولمو بزارم برای دفترزدن ‌. کسی اینجا از اوضاع سردفتری خبر داره ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی دوماه پیش همکارم استعفا داد رفت سردفتری

شوهر یکی از همکارای دیگه سردفتره درآمدش خیلی خوبه ولی  همیشه میگه این کار آدم خودشو میطلبه  سخته و کار هرکسی نیست

من بودم سر دفتری انتخاب میکردم، اولش سخته ولی بعد میشی آقای خودت برای رفت و آمدت به کسی جواب پس نمیدی، درآمدشم بیشتره

ولی کارمندی بانک یکنواخته و فرسایشی

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
الان خیلی نیرو جذب کردن میگن اشباع شده . برای همین ترس دارم برم

فعلا قدیمی ها که خیلی خوب در میارن 

من اگه خودم بودم سردفتری رو انتخاب میکردم شاید اولش یکم اذیت داشته باشه ولی ارزششو داره

اگه دادگستری باشید که قطعا سردفتری بهتر از اینجاست

ببین من تازگی از دفترخونه اومدم بیرون

کارآموز بودم

اون دفترخونه تازه تاسیس بود

ببین واقعا روزایی بود که حتی یک مشتری هم نداشتیم

به چند علت بود البته

۱) موقعیت مکانی دفترخونه خیلی مهمه

۲) حتما باید طبقات همکف یا تو ساختمون های اسانسور دار دفتر بگیری(این بشدت مهمه)

۳)با سازنده ها و املاکی ها و دلال های ماشین و موتور ارتباط بگیری تا برات سند خونه و وکالت تعویض پلاک بیارن

۴) تا چند سال اول همون درامد کارمندی داری ممکنه از سال ۴ ۵ ام به بعد بهتر شه..

۵) بتونی دفترخونه رو جایی بزنی که خریدو فروش ماشین زیاد انجام میشه، میشه گفت که دردسرت کمتره و درامدت خوبه

در غیر این صورت به نظرم کارمندی بهتره

دچار🌿