2777
2789
عنوان

تاپیک پربازدید واقعا احمقانس

220 بازدید | 23 پست

اون کاربر نفس نمیدونم چند چند

😐این کاربر ۱۰۹‌کیلو وزنشه. چجوری داره از زیباییاش میگه.

من خودم چاقم. نگید توهین میکنی به خانومای چاق. ولی حقیقت اینه ک اضافه وزن باعث زیبایی اندام نمیشه. و به وزن بالای ۱۰۰ کیلو و قد ۱۶۰ هم نمیگن اندام توپر😑😑😑میگن چاق. چاققق . منم چاقمممممم.و پذیرفتم.

تو تاپیکاش چنان از خوشگلیاش گفته😑😑😑😑😑😑😑😑😑

تو تاپیکای قبلش هس 

فحشمم بدین مهم نیس. حداقل خودمو خالی کردم

منم چاقم خیلی دارم به در و دیوار میزنم لاغر کنم 

چون چاقیذخیلی زشتهههه

ندیدم تایپیکرو

اگه بی ادبی کردی و جوابت رو ندادم دلم رو شکستی حرفت تو ذهنم میمونه و نمیبخشمت یادت باشه تا یکی تاپیک میزنه از کار بدش میگه حرف مزخرف بی ادبی تحویلش ندی حتما مشکلش هست دلیلی نداره وقتی خودش داره میگه کارش اشتباه بود تو بخوای بهش چرت و پرت تحویل بدی همون بهتر که تو نظر ندی امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖 درحال ترمیم🥀💔

😐😐😐اکثر تاپیکاش هم پربازدید. اگ برا سرگرمیه ک بخونین حالشو ببرین. ولی به طور جدی باور نکنین.اونایی ک مدام پربازدیدن و دنباله دار اگثرشون دروغن. حالا جی بهشون میرسه الله و اعلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منی ک کلا حال خوندن تاپیکا پربازدیدو ندارم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

حالش خوب نیست ولش کن ،از این مدل دیدم فقط خودشون و ننه باباشون فک میکنم قشنگم ،ی دخترخاله دارم دقیقا همین مدل قیافه سفید یخ و چاق ،بعد مادرش می‌گفت این خیلی قشنگیه ،

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

دقیقا منم

ولی الان رفتم دیدم نگفته چاقم که 

اگه بی ادبی کردی و جوابت رو ندادم دلم رو شکستی حرفت تو ذهنم میمونه و نمیبخشمت یادت باشه تا یکی تاپیک میزنه از کار بدش میگه حرف مزخرف بی ادبی تحویلش ندی حتما مشکلش هست دلیلی نداره وقتی خودش داره میگه کارش اشتباه بود تو بخوای بهش چرت و پرت تحویل بدی همون بهتر که تو نظر ندی امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖 درحال ترمیم🥀💔

خداشکر درگیر پربازدید ها نبودم و نیستم چون مثل دنیا واقعی حرف های دروغ فیک بیشتر بازخورد داره پس خیلی درگیرش نباش

من حتی نمیدونم کدوم تاپیک میگی شما 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

😅دو سه صفحه اولش خوندم..این حرف اومد تو ذهنمشما هر چقد خوشگل باشین گوشتهای اویزون باعث میشه خوشگلی ...

دقیقا. چاقی خیلی هیکل ادمو زشت میکنه. من هم قدش هستم. ۸۹ کیلوعم. میدونم. دیگ اون ۱۰۹. افتضاحه. پهن و عریض و مربع شکل ادم میشه

😅دو سه صفحه اولش خوندم..این حرف اومد تو ذهنمشما هر چقد خوشگل باشین گوشتهای اویزون باعث میشه خوشگلی ...

اره مخصوصا اون غبغبه ها کل صورت رو میکشونن پایین اصلا چشمات هم معلوم نمیشه

حالش خوب نیست ولش کن ،از این مدل دیدم فقط خودشون و ننه باباشون فک میکنم قشنگم ،ی دخترخاله دارم دقیقا ...

😑😑خودشونو خیلی بالا میبینن. یارو تحویلش گرفته فک کرده چخبره. طرف مقابل بیماری داره‌، برا همین راحت چاقی خانوم رو پذیرفته