دلبراااااااانه مدیر استارتر عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 14040 عنوان دیشب غرمیزدم به همسرم میخوای بری کربلامن سختمه بابچه هاحالامیگه 750 بازدید | 46 پست بروویزابرادخترم بگیرمیبرمش 8سالشه دودلم همه خانواده شوهرم میرن دخترمم پیله کرده منم با بابا میرم موندم چیکاکنم ازیه طرف پیش خودم باشه مرده زندتو میاره جلوچشات ازیه طرف میترسم مریض بشه دیشب اینقداذیت کردن نفسم بالانمیومدشوهرم میگه بزاببرمش اینجااذیت میشی چیکاکنم🥲 یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩 1404/05/11 | 12:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترک_قدیم عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 4857 چرا نمیری سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد
rozhena عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 6686 بده ببرش شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟ روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی لطفا لایک نکنید
leila۲۳۷۱ عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 5332 همین ی بچه رو داری؟خودت چرا نمیری باهاشون؟ خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم
مامان_دوقلوها۲ عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 4681 اصلا چطور دلت میاد فک کنی دخترتون تنها بفرستی با شوهرت ! زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒
دلبراااااااانه مدیر استارتر عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 14040 همین ی بچه رو داری؟خودت چرا نمیری باهاشون؟ نه یه دوساله هم دارم یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩
زیر_چتر_خدا عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 16568 خودتم برو کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)
worry_girl عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 2150 عراق هوا خیلی گرمه! تا ۶۰ درجه هم میرسه.بچهی ۸ ساله قطعا مریض میشه دور از جون بچهی شما. خمر دنیا با خمار و گل به خار آمیختست ... نوش میخواهی هلا! گر پای داری نیش را
malake_yazdahom عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 22920 من که دلم نمیاد بچمو تنها بفرستم بره باید خودم با هاش برم
دلبراااااااانه مدیر استارتر عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 14040 اصلا چطور دلت میاد فک کنی دخترتون تنها بفرستی با شوهرت ! خانواده شوهرم هستن خواهرش ومادرش و.. یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩
samane76g عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 9991 در ضمن اکثرا برمیگردند مریضن ،بعد باید تا یه ماه مریض داری کنی از بچه
tara_2m عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 21807 بفرست بره نفس بکش البته اگه شوهرت مسئولیت پذیره 🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه 📢🟠🟡🔵
دلبراااااااانه مدیر استارتر عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 14040 خودتم برو نمیشه من بچه دیگم کوچیک🥲 یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩