2777
2789

بهترین روش چیه

من خیلی دوس دارم سبزی خوردن

ولی زیاد گرفتنی خراب میشن

چ کنم

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرم میذاره داخل ظرف روی

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

نشورش

یا هم شستی کامل پهن کن خشک بشه 

تو قابلمه رویی بذار تو یخچال 

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

اولا اینکه وقتی شستم رو یه پارچه پهن می کنم آبش خشک شه 

بعد میذارم تو یه قابلمه روحی که درش خوب کیپ میشه من به این روش خیلی خوب نگه میدارم 

می تونی قبل از اینکه بذاری تو قابلمه تو یه پارچه هم بپیچی 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

بشورین

خشک که شد

تو یه ظرف پلاستیکی بریزین

کف ظرف رو دستمال کاغذی بندازین

روی سبزی هارم یه دستمال کاغذی بندازین

لای سبزی هم یه قاشق یا چنگال استیل بندازین

سالم میمونه 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

پدرشوهر من باغ داره 

برامون سبزی میاره تا دو هفته تو یخچال نگه میدارم هیچیش نمیشه

فقط کافیه پاک کنی به اندازه ی دلخواه خورد کنی و بدون اینکه بشوری تو کیسه های فریزر یک مقدار برای هر بار مصرف بریزی بعد کامل هواشو بگیری و سرشو گره بزنی.

موقعی که میخواید بخورید یه کیسه باز کنی بریزی تو آب خیس کنی بعد از آبکش رد کنی و چندبار بشوری

وقتی شستی کامل بریز تو قابلمه بذار یخچال اینطوری دیگه خراب نمیشه 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙