2777
2789
عنوان

تف به اون روزی که گفتن جنسیت دختر

385 بازدید | 37 پست

الان خود من نوبت دندون پزشکی داشتم قیمت دادن ۳و ۷۰۰ بابام گفت من اینقدر ندارم خرج کنم ولی همون پدر برای اردتودنسی اون پسرش ۴۵ داد بی چک وچونه بعدم میگ چه فرقی میکنه 

💔

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ناراحت کننده س خانواده ها ایرانی 

اکثرشان خرج برا دختر نمیکنند مثل دانشگاه آزاد ماشین خونه و ...اجاره مغازه و ...

برا پسر خرج میکنند چون میگن دختره اینا رو میبره برا پسر غریبه ای که میخواد باهاش ازدواج کنه .

خوب به خاطر اینه که وقتی زنی بهش میگن بچت دختره، میاد نی نی سایت و ناراحتی میکنه....

میدونه با توجه به شناخت شوهرش ،فردا روزی بچش، بهش ظلم میشه.

عیب نداره، کاری نمیشه کرد.

تو حالا با پدرت صحبت کن، شاید دلش سوخت

مادرا بدترن به قران

ما جرات نداشتیم یه نمره کم بگیریم الان پسرا فرت و فرت تجدید میشن از مدرسه اخراج میشن هر غلطی بخوان میکنن.

اونوقت مادره دورشونم میگرده!

وای خدایادم میاد من چه گریه ها بابت نمره میکردم!

🥀🥀🥀منو ببخش عزیزدلم...منو ببخش...😔

خیلی ناراحت کننده س خانواده ها ایرانی اکثرشان خرج برا دختر نمیکنند مثل دانشگاه آزاد ماشین خونه و ... ...

پدر من  برا پسرش  موبایل لپ تاپ  خونه  ماشین  ساعت  طلا  بهترین  خرید  .واسه من  نه  

دو تامونم مجرد 

🐖🐷🐽

پدر من برعکس بود

به دختراش بیشتر بها میداد و میده

داداشم بنده خدا همش شاکی بود...ما خودمونم یه جاهایی دلمون می‌سوخت براش

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️